Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E61 kde je jednotka i drivu na E61
Stále mi blbne a vypíná se vše včetně i drive, rádia, navi a blouthoot. Slyšel jsem, že krom ccc, je někde za displejem nějaká jednotka (kostka), která to dělá. Řídící jednotka idrive. Jsem trochu zmatenej co se to přehřejvá. Jak jsem koukal tak tam nic nenám ani za rádiem. Trošku to celé nechápu. Diag v BMW nic nenašla. Děkuji
Díky mrknu na to ale u mě se to jeví jinak. Spíše hledám kde je jednotka i drive. Už po několikáte jsem slyšel že je to buď ccc a nebo nějaká jednotka pro i drive. Přehřívá se.Sonny píše:Zeby - http://www.bmwklub.sk/bmw5-e60-e61-f10- ... 64634.html
Stále více se nakláním k ccc, ale našel jsem že to také může dělat modul bluethoot. Bohužel je toho mnoho co může dělat tento problém. a diag. nic nepoví. To co mi řekla to se udělalo a stále blbne. U sebe vím že je to teplem. Pokud je venku zima tak do neudělá. Začíná to cca s venkovní teplotou 15°C
Jak to chceš odpojit na CCC, když tam jde všechno zezadu po sběrnici? To odpojíš úplně všechno.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Měl by vypadat jako podlouhlá placka a od antény do něj vede koax s fakra konektorem v barvě bordeaux
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014