Předem děkuji za odpověď, Radek
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zabouchlé klíče e39
-
Pavel_Franta
nevím proč si mu to neřekl narovinu 
Milý pane Radku
tohle téma se tu řešilo a vyřešilo, jestli jste to nehledal, tak jste stejný jako já...
Je to ale stejně blbá situace jako zabouchlé dveře v bytě
... chápu jak frustrující je když nemůžete dovnitř i přes to že jste majitel
... ale od toho ty dveře jsou... bez klíčů.. ani ránu 
auto je defakto to samé... takže až Vás opustí myšlenky jako "a pak přiložím drát vysokého napětí na blok motoru a druhý pol na okno a CVAK, otevře se to... tak potom máte už pouze dve reálné alternativy
první je sehnat profíka, kterej Vám auto před vašima očima ukradne a pak Vám ho vrátí
no a ta druhá je silný náraz těžkým předmětem do bočního, ideálně stahovacího okna, které se pak nemusí lepit
už teď pláči za Vás, mám stejné auto a nedokážu si představit že bych si v první hodině po zabouchnutí musel rozbíjet okno...
po dvou hodinách už bych to zvládl
... opravdu to ve Vašich podmínkách s kontakty na slušné lidi, jinak nevyřešíte
Milý pane Radku
tohle téma se tu řešilo a vyřešilo, jestli jste to nehledal, tak jste stejný jako já...
Je to ale stejně blbá situace jako zabouchlé dveře v bytě
auto je defakto to samé... takže až Vás opustí myšlenky jako "a pak přiložím drát vysokého napětí na blok motoru a druhý pol na okno a CVAK, otevře se to... tak potom máte už pouze dve reálné alternativy
první je sehnat profíka, kterej Vám auto před vašima očima ukradne a pak Vám ho vrátí
no a ta druhá je silný náraz těžkým předmětem do bočního, ideálně stahovacího okna, které se pak nemusí lepit
už teď pláči za Vás, mám stejné auto a nedokážu si představit že bych si v první hodině po zabouchnutí musel rozbíjet okno...
po dvou hodinách už bych to zvládl
... opravdu to ve Vašich podmínkách s kontakty na slušné lidi, jinak nevyřešíte
-
Pavel_Franta
... ALE !!!!
traduje se mezi lupiči jedna technika...
rozbijte klasickou, keramickou pojistku.... vezměte nějaký vznilý střep střední velikosti a velkou silou ho pošlete proti oknu...
Co by se jako mělo stát....?
říká se, že se okno naprosto bez hluku vysype...
Sice Vám to nezachrání okno... ale jednak budete vědět jestli takhle technika funguje...
a druhak.... když vidím jak týpci cihlou bušej do okna, tak to asi taky nebude taková prdel, jak třeba se střepem z pojistky
traduje se mezi lupiči jedna technika...
rozbijte klasickou, keramickou pojistku.... vezměte nějaký vznilý střep střední velikosti a velkou silou ho pošlete proti oknu...
Co by se jako mělo stát....?
říká se, že se okno naprosto bez hluku vysype...
Sice Vám to nezachrání okno... ale jednak budete vědět jestli takhle technika funguje...
a druhak.... když vidím jak týpci cihlou bušej do okna, tak to asi taky nebude taková prdel, jak třeba se střepem z pojistky
-
Pavel_Franta
4500 stojí u BMW klíč s dálkou. Normální klíč bez dálky stojí cca 1500 (nechal jsem si ho k E39 dělat cca před rokem). Stačí se tam stavit s techničákem a oni ho cca za týden vyroběj podle vin (potřebný informace maj uložený od vyrobení auta). Určitě bych si ty 300 připlatil a místo 1200 za servisák bych pořídil klasickej klíč se světýlkem bez dálky, ktarej docela dobře vypadá.
-
StepanMatl
- Klubové ID: 2455
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
pokud otevřeš nějaky dveře krom řidičovych a zamkneš auto s otevřenyma, tak se zamknou všechny, jak pak zavřeš tak už dveře otevřeš, mnohem častejší je že si je někdo zamkne do kufru.
Jinak ty klíče v BMW nevyrabi, maji je ve skladu klíču v Dingolfingu, při výrobě auta se vyrobí 8 klíču, 4 dostane zákazník hned, a další 4 si muže postupně objednávat, pokud spotřebuje všechny klíče, posílá se nová sada zámku, jednotek a klíčů,
Jinak ty klíče v BMW nevyrabi, maji je ve skladu klíču v Dingolfingu, při výrobě auta se vyrobí 8 klíču, 4 dostane zákazník hned, a další 4 si muže postupně objednávat, pokud spotřebuje všechny klíče, posílá se nová sada zámku, jednotek a klíčů,
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Do kufru to jde zabouchnout velice rychle ale i třeba dveře, když mám nějakej velkej nákup na zadních sedačkách, jsem sám a chci to vyndat ven aniž bych to pokládal na zem tak si otevřu jedny zadní dveře, zamknu auto, vemu nákup a kolenem ty dveře zabouchnu, auto blikne a já vím že je vše zamčený, tak třeba takhle to jde asi taky 
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
- Risa525
- Klubové ID: 2231
jasný,vůbec sem si neuvědomil že ta pojistka nepochopitelně funguje jen u idičových dveří...cmelak píše:Do kufru to jde zabouchnout velice rychle ale i třeba dveře, když mám nějakej velkej nákup na zadních sedačkách, jsem sám a chci to vyndat ven aniž bych to pokládal na zem tak si otevřu jedny zadní dveře, zamknu auto, vemu nákup a kolenem ty dveře zabouchnu, auto blikne a já vím že je vše zamčený, tak třeba takhle to jde asi taky
- cmelak
- Klubové ID: 2687
No pochopitelně to funguje, protože většinou ten kdo vylejzá z auta jako poslední s klíčem je řidičRisa525 píše:jasný,vůbec sem si neuvědomil že ta pojistka nepochopitelně funguje jen u idičových dveří...cmelak píše:Do kufru to jde zabouchnout velice rychle ale i třeba dveře, když mám nějakej velkej nákup na zadních sedačkách, jsem sám a chci to vyndat ven aniž bych to pokládal na zem tak si otevřu jedny zadní dveře, zamknu auto, vemu nákup a kolenem ty dveře zabouchnu, auto blikne a já vím že je vše zamčený, tak třeba takhle to jde asi taky
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD