Pak mě zajímají různé možnosti zobrazení, či nastavení přes skrytá menu - např. vím o možnosti si nechat zobrazit teplotu motoru digitálně, tak jestli jsou i nějaké další možnosti.
Jde mi o přehledné sepsání všeho co jde a co ne...

sice nejsem příznivce odkazování na HLEDEJ, ale vážně to tu jem.deejay píše:Ahoj, co vše si lze doma v garáži bez diagnostiky u E60 nastavit - změnit? Hlavně mě zajímají servisní intervaly, jestli se musí kvůli každé výměně - např. výměna mikrofiltrů do Bmw servisu k úpravě, nebo to nějak lze obejít doma v garáži...
Pak mě zajímají různé možnosti zobrazení, či nastavení přes skrytá menu - např. vím o možnosti si nechat zobrazit teplotu motoru digitálně, tak jestli jsou i nějaké další možnosti.
...hledej sice funguje, ale není to nikde srozumitelně a hlavně sepsáno dohromady...rady typu myslím, možná, někdy ano, někdy ne, snad apod. pro mě nejsou informace, ale spekulace...clay píše:sice nejsem příznivce odkazování na HLEDEJ, ale vážně to tu jem.deejay píše:Ahoj, co vše si lze doma v garáži bez diagnostiky u E60 nastavit - změnit? Hlavně mě zajímají servisní intervaly, jestli se musí kvůli každé výměně - např. výměna mikrofiltrů do Bmw servisu k úpravě, nebo to nějak lze obejít doma v garáži...
V nastavení si můžeš resetovat snad všechny intervaly: brzdy, olej, filtry atd, co nejde v tomhle menu, jde v iDrive. Do nastavení se dostaneš stejne jako do servisního menu jen to držíš kratší nebo delší dobu. Co je správně už nevím, ale intuitivně na to přijdeš.
Co je v servisním menu tu někdo taky popisoval, já si z toho neodnesl nic než teplotu chladící kapaliny a venkovní.. zbytek byl pro mě na nic.
Jen info: bez diagnostiky se dají mazat intervaly, které jsou tuším aspoň v 80% svého trvání, dříve jen přes diag. (A nejdou IMHO mazat Inspection I/II ~ autíčko na zvedáku.)clay píše:V nastavení si můžeš resetovat snad všechny intervaly: brzdy, olej, filtry atd, co nejde v tomhle menu, jde v iDrive.
Pro mě zajímavá blbost je třeba test budíků nebo digitální otáčkoměr…clay píše:Co je v servisním menu tu někdo taky popisoval, já si z toho neodnesl nic než teplotu chladící kapaliny a venkovní.. zbytek byl pro mě na nic.