hele nechci tady řešit spotřebu,na to je tady tuším jiné téma,ale s E39 jsem jezdil Pelhřimov-Olomouc dálnice 140km/h většinou na nohu normálně za 6,4 dle BC.Teď to samý s E61 akorát trochu horší mráz jinak nic jiného za 9,4 dle BC,rychlost většinou 135km/h na tempomat.Obě auta automat.
Jinak co jsem někde pročetl kolem spotřeby tak dost majitelů tvrdí že E60/61 dle BC lehce spotřebu přeměřují,cca o 0,5l.
Jinak po E39 je pro mě E61 celkem zklamání,je to bez koulí,bez emocí a hlavně je to auto bez duše,jenom doufám že se náš vztah vylepší.R6 není vůbec slyšet,ikdyž je to chrochták tak v E39 na to byla radost šlápnout,tady na to šlápneš a nic,prostě ticho,automat řadí pořád jak prdlej sem a tam,ale to bude asi způsobeno tím že jsem si ho nechal resetovat.Ze sportovních sedaček mě bolí prdel a záda už po 150km,což jsem u sporťáků u E39 neznal,o komfortu se asi bavit nebudu,až na to že je tam ticho jak v hrobě se při vyrovnávání nerovností ať podélných nebo příčných chová E61 celkem podivně,a to mám podvozek po kontrole a na výměnu je pouze uložení stabíku,které ale není úplně mrtvé ale tak nějak polomrtvé.Zadní nivo tvrdý jako prase jak kdyby tak byl štelovatelnej podvozek,nevím co mám za pneu,musím kouknout zda tam nejsou RFT.Takže sečteno podtrženo kdybych nepotřeboval kvůli rodince ten zadní kufr tak by E39 z domu nešla.ale už se tak stalo a doufám že si na sebe S E61 trochu zvyknem,ale s klidnou duší můžu říct že pokaždý když jí uvidím v garáži kde stávala E39 tak jsem znechucen.
Mno,ale myslím že téme znělo jinak,ale pokud máte někdo stejné pocity tak se mi tady klidně vybrečte,aspoň budu klidnější že v tom nejsem sám........