Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E60 2006 mlžení oranžových diod

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
avana

#1 Příspěvek od avana »

Kolegové, řešil to už někdo z vás? V létě jsem jel po dálnici v dešti přes celé Německo a od té doby se nemůžu zbavit kapek v té horní "oddělené" části diod vč. oranžového světlovodu. Vyndal jsem ho a podle mě, je ta horní část hermateicky oddělena od zbytku světlometu. Nechci to rozlepovat v troubě, abych sundal sklo, existuje vůbec možnost, se tam dostat?
Afekt

#2 Příspěvek od Afekt »

avana píše:Kolegové, řešil to už někdo z vás? V létě jsem jel po dálnici v dešti přes celé Německo a od té doby se nemůžu zbavit kapek v té horní "oddělené" části diod vč. oranžového světlovodu. Vyndal jsem ho a podle mě, je ta horní část hermateicky oddělena od zbytku světlometu. Nechci to rozlepovat v troubě, abych sundal sklo, existuje vůbec možnost, se tam dostat?
Nemám zrovna s tímhle zkušenost, ale zkusil bych odpojit konektor na zadní straně světla kterým jsou diody připojeny a nechal na to toulat fén.susil jsem tak zamlzene mlhovky a podařilo se:)
avana

#3 Příspěvek od avana »

Zkusím to, pokud to nevyschne u krbu - zrovna jsem to před něj instaloval, tak tam fouknu fénem přes konektor 8O
originalbmwparts
Klubové ID: 2853

#4 Příspěvek od originalbmwparts »

Konektor nepomůže.....a upřímně co jsme to sám rozebíral a že se to bez poškození snad nemůůže povést tak jsem koukal že to je opravdu hermeticky uzavřené a oddělené...někdy teda nehermeticky....
caknakis
Klubové ID: 3068

#5 Příspěvek od caknakis »

zevnitř navrtat mini dírku, ať to může luftovat
avana

#6 Příspěvek od avana »

caknakis píše:zevnitř navrtat mini dírku, ať to může luftovat
Kde přesně zevnitř, to bych musel sundat sklo, né?
Afekt

#7 Příspěvek od Afekt »

avana píše:Kolegové, řešil to už někdo z vás? V létě jsem jel po dálnici v dešti přes celé Německo a od té doby se nemůžu zbavit kapek v té horní "oddělené" části diod vč. oranžového světlovodu. Vyndal jsem ho a podle mě, je ta horní část hermateicky oddělena od zbytku světlometu. Nechci to rozlepovat v troubě, abych sundal sklo, existuje vůbec možnost, se tam dostat?
Nemám zrovna s tímhle zkušenost, ale zkusil bych odpojit konektor na zadní straně světla kterým jsou diody připojeny a nechal na to toulat fén.susil jsem tak zamlzene mlhovky a podařilo se:)
caknakis
Klubové ID: 3068

#8 Příspěvek od caknakis »

avana píše:
to netuším, je to jen takový můj nápad. Většinou se světla mlží proto, že je někdo rozdělával a blbě složil, nebo mají ucpané odvětrávací otvory, případně pokud lidem chybí třeba gumová lišta kolem světla, nad světlem... je toho hodně
avana

#9 Příspěvek od avana »

caknakis píše:
avana píše:
to netuším, je to jen takový můj nápad. Většinou se světla mlží proto, že je někdo rozdělával a blbě složil, nebo mají ucpané odvětrávací otvory, případně pokud lidem chybí třeba gumová lišta kolem světla, nad světlem... je toho hodně
otovry jsou funkční a pročištěné, světlo jako takové je v pohodě, bez vlhkosti, jen ta horní část se rosí. u krbu to pomohlo o 50%, místo kapek tam je už "jen"mlha", takže dal jsem to zpět a uvidíme dál...Konektorem to asi nepůjde, podle mě, je to utěsněné taky, každopádně dík, za náměty.
MUF_IV

#10 Příspěvek od MUF_IV »

JO mam ten samy problem, svetlo vypada ze ma vsechny tesneni co tam maj byt, jen jedna strana se mlzi u spolujezdce....
Odpovědět