Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E60 2006 mlžení oranžových diod
Kolegové, řešil to už někdo z vás? V létě jsem jel po dálnici v dešti přes celé Německo a od té doby se nemůžu zbavit kapek v té horní "oddělené" části diod vč. oranžového světlovodu. Vyndal jsem ho a podle mě, je ta horní část hermateicky oddělena od zbytku světlometu. Nechci to rozlepovat v troubě, abych sundal sklo, existuje vůbec možnost, se tam dostat?
Nemám zrovna s tímhle zkušenost, ale zkusil bych odpojit konektor na zadní straně světla kterým jsou diody připojeny a nechal na to toulat fén.susil jsem tak zamlzene mlhovky a podařilo se:)avana píše:Kolegové, řešil to už někdo z vás? V létě jsem jel po dálnici v dešti přes celé Německo a od té doby se nemůžu zbavit kapek v té horní "oddělené" části diod vč. oranžového světlovodu. Vyndal jsem ho a podle mě, je ta horní část hermateicky oddělena od zbytku světlometu. Nechci to rozlepovat v troubě, abych sundal sklo, existuje vůbec možnost, se tam dostat?
-
- Klubové ID: 2853
Nemám zrovna s tímhle zkušenost, ale zkusil bych odpojit konektor na zadní straně světla kterým jsou diody připojeny a nechal na to toulat fén.susil jsem tak zamlzene mlhovky a podařilo se:)avana píše:Kolegové, řešil to už někdo z vás? V létě jsem jel po dálnici v dešti přes celé Německo a od té doby se nemůžu zbavit kapek v té horní "oddělené" části diod vč. oranžového světlovodu. Vyndal jsem ho a podle mě, je ta horní část hermateicky oddělena od zbytku světlometu. Nechci to rozlepovat v troubě, abych sundal sklo, existuje vůbec možnost, se tam dostat?
-
- Klubové ID: 3068
to netuším, je to jen takový můj nápad. Většinou se světla mlží proto, že je někdo rozdělával a blbě složil, nebo mají ucpané odvětrávací otvory, případně pokud lidem chybí třeba gumová lišta kolem světla, nad světlem... je toho hodněavana píše:Kde přesně zevnitř, to bych musel sundat sklo, né?caknakis píše:zevnitř navrtat mini dírku, ať to může luftovat
otovry jsou funkční a pročištěné, světlo jako takové je v pohodě, bez vlhkosti, jen ta horní část se rosí. u krbu to pomohlo o 50%, místo kapek tam je už "jen"mlha", takže dal jsem to zpět a uvidíme dál...Konektorem to asi nepůjde, podle mě, je to utěsněné taky, každopádně dík, za náměty.caknakis píše:to netuším, je to jen takový můj nápad. Většinou se světla mlží proto, že je někdo rozdělával a blbě složil, nebo mají ucpané odvětrávací otvory, případně pokud lidem chybí třeba gumová lišta kolem světla, nad světlem... je toho hodněavana píše:Kde přesně zevnitř, to bych musel sundat sklo, né?caknakis píše:zevnitř navrtat mini dírku, ať to může luftovat