Mám bmw e39 r.v.2001 a nehraje mi reprák v předu na straně spolujezdce.
Reprák je dobrej a v rádiu je také všechno zapojené.
Kde by mohlá být chyba?
díky za rady.
Víš určitě, že ten reprák je v pohodě? Taky mi nehrál reprák ve dveřích spolujezdce a byl spálenej. Jako hrál, ale minimálně, spíš jenom chrčel. Prostě byl KO.
Jo vážně. Řešil jsem u sebe něco podobného, vylezl z toho zaoxidovaný kontakt na jednom konektoru u CD měniče. U manželky to zase byl vadný MOSFET na desce, tzn. celá pravá strana. Nic na tom není, stačí postupovat vylučovací metodou, Nepotřebuješ ani měřák, pokd chceš něco měřit tak maximálně impedanci koncového reprosduktoru, střídaqvinu po cestě změřís pouze osciloskopen . Vem si malý repro na drátcích a hledej od rádia na výstupu jestli se to na tý stopě ozve, není to sice klasický ISO ale najdeš to a pokud to hraje u rádia, hledej chybu v repráku a pak v kabeláži. aneb " proč rozdělávat motor když chybí nafta"
Jo vážně. Řešil jsem u sebe něco podobného, vylezl z toho zaoxidovaný kontakt na jednom konektoru u CD měniče. U manželky to zase byl vadný MOSFET na desce, tzn. celá pravá strana. Nic na tom není, stačí postupovat vylučovací metodou, Nepotřebuješ ani měřák, pokd chceš něco měřit tak maximálně impedanci koncového reprosduktoru, střídaqvinu po cestě změřís pouze osciloskopen . Vem si malý repro na drátcích a hledej od rádia na výstupu jestli se to na tý stopě ozve, není to sice klasický ISO ale najdeš to a pokud to hraje u rádia, hledej chybu v repráku a pak v kabeláži. aneb " proč rozdělávat motor když chybí nafta"
Zdar! Mam problem s reprakom a neviem, ci je odpaleny alebo je to problem radia. Mam radio BUSINESS CD a HIFI PROFESSIONAL DSP (top-hifi system - S677A). Reprak bud nehra vobec alebo len sem-tam zachrci nezavisle od toho, ci auto stoji alebo je v pohybe alebo pripadne prechadza nerovnostami. V prilozenom videu mozete vidiet, ako sa to sprava http://www.youtube.com/watch?v=WjS1Fh4IJ48
Já se taky vseru když už to tu je,ať nezakládám nové téma...
Při každém zapnutí klíčku nebo nastartování mi hraje jen levá strana! Mám to lepší rádio,nastavení repro mám vedle kazety a to vždy musím nastavit aby hrála pravá strana,takže divné je to,že ty repráky hrajou ale neuloží se to v paměti nebo co. Ale zase basy a výšky nastaveny jsou a zůstavají uložené...