Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zamykání zadní dveře + kufr. BMW E39
BMW E39 528i sedan.
Ahoj pánové, zajíma mě, jestli vypojení všech konektorů ze zadního kufru- tj světýlka, centrál + odemykání , může mít vliv na to, že nezamykají zadní dveře - oboje.
Mám totiž víko kufru v lakovně a všimnul jsem si tady tohoto jevu.
Tak mě zajímá, zda někdo s tím nemáte zkušenosti, na pojistky jsem se ještě nedíval.
Díky za každou radu.
Ahoj pánové, zajíma mě, jestli vypojení všech konektorů ze zadního kufru- tj světýlka, centrál + odemykání , může mít vliv na to, že nezamykají zadní dveře - oboje.
Mám totiž víko kufru v lakovně a všimnul jsem si tady tohoto jevu.
Tak mě zajímá, zda někdo s tím nemáte zkušenosti, na pojistky jsem se ještě nedíval.
Díky za každou radu.
Tak Ti "děkuju"
teď jsem skončil s kontrolou všech kabílků co jsou
do pátých dveří, a zjistil jsem "jen to", že jsou v super stavu a že mě sklamalo, jak jsou přichycený krycí plasty
zacvaknout na lince
a ty se v dílně po....er! Ještě jednou jsem chtěl propípat pojistky, zrovna dnes mi odešel měřák
Zkoušel jsem si přeložit seznam pojistek, co jsou v zadu, ale nedokázal jsem to
Prosím, má už někdo seznam česky? Předem díky.

do pátých dveří, a zjistil jsem "jen to", že jsou v super stavu a že mě sklamalo, jak jsou přichycený krycí plasty

a ty se v dílně po....er! Ještě jednou jsem chtěl propípat pojistky, zrovna dnes mi odešel měřák

Zkoušel jsem si přeložit seznam pojistek, co jsou v zadu, ale nedokázal jsem to

Prosím, má už někdo seznam česky? Předem díky.
Už jsem seznam našel
jen doufám, že je O.K.
Tak přátelé vozů BMW e39, začíná mě to s...át, a to jsem hodně trpělivej, vyměním pojistku 53 v zadu a ejhle víčko nádrže a zadní dveře fungujou, jdu na klempířinu pátých dveří, hodinku si "hraju"
tak. že skusím dálkou zamknout a pro změnu
opět zadní dveře a víčko zamknuté a nejde to ani ručně ze vnitř dveře,(víčko jde), jako by to bylo pořád pod napětím
Může mi prosím někdo poradit, jestli se s tímto problémem setkal?
Předem díky
Všechny pojistky co mají něco společného s centrálem jsem pro jistotu vyměnil.
Ještě, že jsem e34ku neprodal

Tak přátelé vozů BMW e39, začíná mě to s...át, a to jsem hodně trpělivej, vyměním pojistku 53 v zadu a ejhle víčko nádrže a zadní dveře fungujou, jdu na klempířinu pátých dveří, hodinku si "hraju"
tak. že skusím dálkou zamknout a pro změnu

Může mi prosím někdo poradit, jestli se s tímto problémem setkal?
Předem díky

Všechny pojistky co mají něco společného s centrálem jsem pro jistotu vyměnil.
Ještě, že jsem e34ku neprodal