Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Zamykání zadní dveře + kufr. BMW E39
BMW E39 528i sedan.
Ahoj pánové, zajíma mě, jestli vypojení všech konektorů ze zadního kufru- tj světýlka, centrál + odemykání , může mít vliv na to, že nezamykají zadní dveře - oboje.
Mám totiž víko kufru v lakovně a všimnul jsem si tady tohoto jevu.
Tak mě zajímá, zda někdo s tím nemáte zkušenosti, na pojistky jsem se ještě nedíval.
Díky za každou radu.

Ahoj pánové, zajíma mě, jestli vypojení všech konektorů ze zadního kufru- tj světýlka, centrál + odemykání , může mít vliv na to, že nezamykají zadní dveře - oboje.
Mám totiž víko kufru v lakovně a všimnul jsem si tady tohoto jevu.
Tak mě zajímá, zda někdo s tím nemáte zkušenosti, na pojistky jsem se ještě nedíval.
Díky za každou radu.
Tak Ti "děkuju"  teď jsem skončil s kontrolou všech kabílků co jsou
  teď jsem skončil s kontrolou všech kabílků co jsou
do pátých dveří, a zjistil jsem "jen to", že jsou v super stavu a že mě sklamalo, jak jsou přichycený krycí plasty zacvaknout na lince
 zacvaknout na lince
a ty se v dílně po....er! Ještě jednou jsem chtěl propípat pojistky, zrovna dnes mi odešel měřák 

Zkoušel jsem si přeložit seznam pojistek, co jsou v zadu, ale nedokázal jsem to
Prosím, má už někdo seznam česky? Předem díky.

teď jsem skončil s kontrolou všech kabílků co jsou
  teď jsem skončil s kontrolou všech kabílků co jsoudo pátých dveří, a zjistil jsem "jen to", že jsou v super stavu a že mě sklamalo, jak jsou přichycený krycí plasty
 zacvaknout na lince
 zacvaknout na lincea ty se v dílně po....er! Ještě jednou jsem chtěl propípat pojistky, zrovna dnes mi odešel měřák

Zkoušel jsem si přeložit seznam pojistek, co jsou v zadu, ale nedokázal jsem to

Prosím, má už někdo seznam česky? Předem díky.
Už jsem seznam našel  jen doufám, že je O.K.
  jen doufám, že je O.K.
Tak přátelé vozů BMW e39, začíná mě to s...át, a to jsem hodně trpělivej, vyměním pojistku 53 v zadu a ejhle víčko nádrže a zadní dveře fungujou, jdu na klempířinu pátých dveří, hodinku si "hraju"
tak. že skusím dálkou zamknout a pro změnu opět zadní dveře a víčko zamknuté a nejde to ani ručně ze vnitř dveře,(víčko jde), jako by to bylo pořád pod napětím
  opět zadní dveře a víčko zamknuté a nejde to ani ručně ze vnitř dveře,(víčko jde), jako by to bylo pořád pod napětím   

Může mi prosím někdo poradit, jestli se s tímto problémem setkal?
Předem díky 

Všechny pojistky co mají něco společného s centrálem jsem pro jistotu vyměnil.
Ještě, že jsem e34ku neprodal

jen doufám, že je O.K.
  jen doufám, že je O.K.Tak přátelé vozů BMW e39, začíná mě to s...át, a to jsem hodně trpělivej, vyměním pojistku 53 v zadu a ejhle víčko nádrže a zadní dveře fungujou, jdu na klempířinu pátých dveří, hodinku si "hraju"
tak. že skusím dálkou zamknout a pro změnu
 opět zadní dveře a víčko zamknuté a nejde to ani ručně ze vnitř dveře,(víčko jde), jako by to bylo pořád pod napětím
 Může mi prosím někdo poradit, jestli se s tímto problémem setkal?
Předem díky

Všechny pojistky co mají něco společného s centrálem jsem pro jistotu vyměnil.
Ještě, že jsem e34ku neprodal

.
.