zdravím všechny,jak nastartuju auto tak mi jakoby cinká motor,ale to už je delší dobu ,nevím jak to popsat ten zvuk ,ale je to jakoby cinkaní ,když se zaposloucháte ,nevíte co s tím ? pro stišení motoru ? mám 520i 110kw ,rv.99
... napínací kladka klínového řemene, ložiska alternátoru, vodní pumpy, klepe se Ti výfuk, prasklé vlnovce na výfuku ...?. . Blíže specifikuj, kdy to cinká, na volnoběh, při přidání plynu, při přejezdu nerovnosti, při zařazení zpátečky ?
a jde ti to přímo z motoru nebo prostě jen někde ze spodku auta? Když na ten volnoběh sešlápneš spojku, je to tišší? Možná by to mohl být odcházející setrvačník. Asi nejlepší popsání problému je, když natočíš video nastartovaného motoru z blízka a dáš to někam na net. Jen slovy se to popisuje těžko a nikdo neporadí, může to být spousta věcí.
Čus.Měl jsem ten samý problém,myslel jsem si že to sou šálky na klice,ale bylo to...čerpadlo řízení!!!!!Takže to budeš mít taky....Koukni jestli nechčije,a pak se podívej do nádobky se servo kapalinou a jestli to bude kaše tak je to jasnéééé,ale třeba to bude něco jiného,ale podle tvého popisu cinkání na volnoběh mi to dělalo taky!.....tak uvidíš:)