Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Puch z průduchů bez klimatizace
E39/2001 525
Prosím o pomoc s následujícím problémem. Pokud mám zapnutou klimu, tak je vzduch v aute úplně normální. Jakmile ale klimu vypnu, tak během chvilky je v autě úplně nedýchatelno - vzduch je úplně ztuchlý - přijde mě to, jako by se zapnula vnitřní cirkulace - jakmile ale zase klimu zapnu, během chvilky je vše v pořádku.
Ježek je vyměněný, filtry nové. Přijde mě to, jako by někde vypadla nebo byla ucpaná nějaká hadice pro nasávání vzduchu.
Možná s tím souvisí ještě jedna věc - vrtule za maskou se stále točí a hučí - jede tak 20 sekund, pak se na 5 sekund vypne a zase zapne...
Napadá vás něco?
díky
Prosím o pomoc s následujícím problémem. Pokud mám zapnutou klimu, tak je vzduch v aute úplně normální. Jakmile ale klimu vypnu, tak během chvilky je v autě úplně nedýchatelno - vzduch je úplně ztuchlý - přijde mě to, jako by se zapnula vnitřní cirkulace - jakmile ale zase klimu zapnu, během chvilky je vše v pořádku.
Ježek je vyměněný, filtry nové. Přijde mě to, jako by někde vypadla nebo byla ucpaná nějaká hadice pro nasávání vzduchu.
Možná s tím souvisí ještě jedna věc - vrtule za maskou se stále točí a hučí - jede tak 20 sekund, pak se na 5 sekund vypne a zase zapne...
Napadá vás něco?
díky
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
no to prave ne... ten suchej studenej vzduch nesmrdi, ale po vypnuti klimy/ stani se zacne vyparovat ta hniloba a vlhkost, protoze roztaje ta jinovatka co je celou dobu na vyparniku (kde mrzne ta vzdusna) a pak se to teplem vyparuje a nabirato ty hnilobny hnusy a pachne to jak zdechlina...
po zapnuti klimy vyparnik zas omrzne, vzduch se vysusi a nesmrdi....
po zapnuti klimy vyparnik zas omrzne, vzduch se vysusi a nesmrdi....
Ahoj, já osobně z těchto čistících (dezinfekčních) sprejů používám VALEO CLIM PUR, stojí okolo 300,- a seženeš ho celkem všude, ale jsou i levnější značky. Co se týká toho jak to funguje a kde aplikovat nejjednoduší je se rovnou podívat http://www.youtube.com/watch?v=fWKw7X5ktak
-
Kabinový filtr se měnil tak před rokem, ale aasi mě nezbude nic jiného, než ho vymenit a při té příležitosti vyčistit sprejem.
Jak jsem zjistil, sprej se stříkne do místa, kde je kabinový filtr (při vytaženém filtru) a potom se nasadí nový filtr.
Jediné co nejsem schopný teď zjistit, je rozměr původních filtrů (jsou dva). Plastový kryt, který je na filtru je na nějaký special klíč, který teď nemám u sebe a nemůžu se podívat na rozměry. Nevíte to někdo z hlavy, ať nekoupím něco, co mě bude doma potom ležet?
E39/2001 525 nafta
díky
Jak jsem zjistil, sprej se stříkne do místa, kde je kabinový filtr (při vytaženém filtru) a potom se nasadí nový filtr.
Jediné co nejsem schopný teď zjistit, je rozměr původních filtrů (jsou dva). Plastový kryt, který je na filtru je na nějaký special klíč, který teď nemám u sebe a nemůžu se podívat na rozměry. Nevíte to někdo z hlavy, ať nekoupím něco, co mě bude doma potom ležet?
E39/2001 525 nafta
díky
Dival jsem se na filtry a vubec netusim ktery koupit. Pro E39 me to nabizi ruzne rozmery, napr. VALEO
VA698246 30x193x258
VA715685 33x204x276
Mate nejaky osvedceny co pouzivate?
Ještě bych měl jeden dotaz - kde najdu nějakou odtokovou hadici na zkondenzovanou vodu? Chci se pro jistotu také podívat, jestli není ucpaná.
diky
VA698246 30x193x258
VA715685 33x204x276
Mate nejaky osvedceny co pouzivate?
Ještě bych měl jeden dotaz - kde najdu nějakou odtokovou hadici na zkondenzovanou vodu? Chci se pro jistotu také podívat, jestli není ucpaná.
diky