Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zlobí elektronika
-
- Klubové ID: 1451
zdar chlapy,mám problém u 530d 2002,při jízdě přestanou fungovat blinkry,rádio,po zastavení a znovu rozjetí to zase jde,někdy nefunguje dálkové otvírání.Myslíte,že může být problém v baterii v klíči?,u prvního klíče dálka už nefunguje vůbec a tak používám druhý a tam ty problémy taky začínají,díky za radu všem
-
Tak jsem byl dnes na diagnostice a žádný problém ohledně elektroniky není.Když auto jede a je zahřátý tak blbne rádio,nejde vyhřívání sedaček,blinkry občas probliknou,pak zas rádio začne fungovat,a když jsem zapnul klíček u studeného auta tak vše funguje bez problému
,nic se nevypíná vše OK,tak poradte co to může sakra být,jestli nějaká tepelná pojistka nebo když to jede tak vadí otřesy,fakt nevím a dost mě to už štve
,tak jestli někdo něco víte budu rád za každou i sebemenší radu,díky a čaues

- Sweden
- Klubové ID: 2669
Zkus někdy až ti bude vše fungovat bez problému,s klíčem v poloze I,když svítí kontolky apod.,klíčem otočit do polohy 0 a pak opětovně dát do polohy I a potom přezkoušet funkce které ti šly jestli ti jdou tak jak mají.Myslím že tak 50/50 by to mohl být spínací segment na spínací skřínce z druhé strany.Jinak s tím studeným startem je to pravidelný že ti vše funguje nebo pouze občas
Měl jsem podobný problém na své 5er,byl jsem z toho nešťastný protože jsem netušil kde takový problém hledat,to je tak na rozebrání celého auta,a ve finále to byl právě ten spínací segment,výměna tak na 20min.max.

Měl jsem podobný problém na své 5er,byl jsem z toho nešťastný protože jsem netušil kde takový problém hledat,to je tak na rozebrání celého auta,a ve finále to byl právě ten spínací segment,výměna tak na 20min.max.

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
Díky moc,takovoudle optimistickou radu jsem po dlouhé době potřebovalSweden píše:Zkus někdy až ti bude vše fungovat bez problému,s klíčem v poloze I,když svítí kontolky apod.,klíčem otočit do polohy 0 a pak opětovně dát do polohy I a potom přezkoušet funkce které ti šly jestli ti jdou tak jak mají.Myslím že tak 50/50 by to mohl být spínací segment na spínací skřínce z druhé strany.Jinak s tím studeným startem je to pravidelný že ti vše funguje nebo pouze občas![]()

- Sweden
- Klubové ID: 2669
no s tím že to je při studeném autě vše v pohodě,pokaždé,fakt nevím,nevím jaký vliv by mohla mít teplota na spínačku.Mě to po většinu času blblo ať bylo studený nebo zahřátý a jednou po dvaceti otočení klíčem vše fungovalo tak jak má,když jsem zkusil vypnout-zapnout tak opět vše blblo.Co cvakání se mi taky moc nepozdává,zkus vyzkoumat odkud to cvakání pochází.Hlavu vzhůru kolego.......

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket