Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zlobí elektronika

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mikevana
Klubové ID: 1451

#1 Příspěvek od mikevana »

zdar chlapy,mám problém u 530d 2002,při jízdě přestanou fungovat blinkry,rádio,po zastavení a znovu rozjetí to zase jde,někdy nefunguje dálkové otvírání.Myslíte,že může být problém v baterii v klíči?,u prvního klíče dálka už nefunguje vůbec a tak používám druhý a tam ty problémy taky začínají,díky za radu všem
Rupitch

#2 Příspěvek od Rupitch »

Nech si to načíst a budeš vědět víc. Pak sem hoď jaký chyby tam byly uložený.
mikevana

#3 Příspěvek od mikevana »

Tak jsem byl dnes na diagnostice a žádný problém ohledně elektroniky není.Když auto jede a je zahřátý tak blbne rádio,nejde vyhřívání sedaček,blinkry občas probliknou,pak zas rádio začne fungovat,a když jsem zapnul klíček u studeného auta tak vše funguje bez problému 8O ,nic se nevypíná vše OK,tak poradte co to může sakra být,jestli nějaká tepelná pojistka nebo když to jede tak vadí otřesy,fakt nevím a dost mě to už štve :evil: ,tak jestli někdo něco víte budu rád za každou i sebemenší radu,díky a čaues
ACDC
Klubové ID: 2156

#4 Příspěvek od ACDC »

Dobíjení OK? Jinak asi jedině hledat špatné spoje, kostry, případně najít ve WDS co spolu souvisí - konektory ap. Hodně štěstí
Sweden
Klubové ID: 2669

#5 Příspěvek od Sweden »

Zkus někdy až ti bude vše fungovat bez problému,s klíčem v poloze I,když svítí kontolky apod.,klíčem otočit do polohy 0 a pak opětovně dát do polohy I a potom přezkoušet funkce které ti šly jestli ti jdou tak jak mají.Myslím že tak 50/50 by to mohl být spínací segment na spínací skřínce z druhé strany.Jinak s tím studeným startem je to pravidelný že ti vše funguje nebo pouze občas :?:

Měl jsem podobný problém na své 5er,byl jsem z toho nešťastný protože jsem netušil kde takový problém hledat,to je tak na rozebrání celého auta,a ve finále to byl právě ten spínací segment,výměna tak na 20min.max. :wink:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Sweden

#6 Příspěvek od Sweden »

jinak bych ještě zkoušek hledat další věci kde by mohl být problém a které ti třeba nefungují akorát o tom nevíš.
Axel
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Axel »

Ja tipuju spatne kontakty na baterce, nebo kostra.
Sweden

#8 Příspěvek od Sweden »

no tak věci jako kontakty na baterce ani neberu v potaz,počítám s tím že takovou základní věc si snad přešel,mno uvidíme až se ozve.
mikevana

#9 Příspěvek od mikevana »

Sweden píše:Zkus někdy až ti bude vše fungovat bez problému,s klíčem v poloze I,když svítí kontolky apod.,klíčem otočit do polohy 0 a pak opětovně dát do polohy I a potom přezkoušet funkce které ti šly jestli ti jdou tak jak mají.Myslím že tak 50/50 by to mohl být spínací segment na spínací skřínce z druhé strany.Jinak s tím studeným startem je to pravidelný že ti vše funguje nebo pouze občas :?:

Měl jsem podobný problém na své 5er,byl jsem z toho nešťastný protože jsem netušil kde takový problém hledat,to je tak na rozebrání celého auta,a ve finále to byl právě ten spínací segment,výměna tak na 20min.max. :wink:
Díky moc,takovoudle optimistickou radu jsem po dlouhé době potřeboval :lol: ,je to tak,že když je auto studený tak vše vždycky funguje.A máš asi pravdu,že když auto je zahřátý a jede,tak vždycky něco cvakne za volantem a když to cvaká tak to vše přestane funguvat,tak Ti ještě jednou díky za radu :palec:
Sweden

#10 Příspěvek od Sweden »

no s tím že to je při studeném autě vše v pohodě,pokaždé,fakt nevím,nevím jaký vliv by mohla mít teplota na spínačku.Mě to po většinu času blblo ať bylo studený nebo zahřátý a jednou po dvaceti otočení klíčem vše fungovalo tak jak má,když jsem zkusil vypnout-zapnout tak opět vše blblo.Co cvakání se mi taky moc nepozdává,zkus vyzkoumat odkud to cvakání pochází.Hlavu vzhůru kolego....... :wink: :!:
Sweden

#11 Příspěvek od Sweden »

to cvakání bych přisuzoval k nějakému relé,špatně spíná a proto ti možná vypadává rádio apod.Jak jsem psal výše,vypozoruj odkud to cvaká
Odpovědět