duvod: uz 2 roky mi sviti kontrolka bagu. na diagnostice je klasicka chyba-decka v sedacce a navic jeste chyba napinaku pasu. testoval jsem oblbnuti decky pres odpory, at kupovana soucastka na ebay, jak pres odpor a diodu. nic nefunguje, kontrolka se i po vymazani rozsviti se stejnou chybou. jasne, decku muzu odkodovat pres diagnostiku, ale napadlo me, poradne projit kabelaz, jestli neni nekde porusena (kdyz mi na tu chybu nefungoval ten oblbovak decky)... jsou to socka latky bez vyhrevu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	demontaz sedacky E39
- 
				milo
 - Klubové ID: 877
 - Kontaktovat uživatele:

jak odmontovat sedacku spolujezdce u e39? delal jsem to naposled pred 10 lety na e34 a nechci po odsroubovani X sroubu zjistit, ze mi chybi nejaky torx 
duvod: uz 2 roky mi sviti kontrolka bagu. na diagnostice je klasicka chyba-decka v sedacce a navic jeste chyba napinaku pasu. testoval jsem oblbnuti decky pres odpory, at kupovana soucastka na ebay, jak pres odpor a diodu. nic nefunguje, kontrolka se i po vymazani rozsviti se stejnou chybou. jasne, decku muzu odkodovat pres diagnostiku, ale napadlo me, poradne projit kabelaz, jestli neni nekde porusena (kdyz mi na tu chybu nefungoval ten oblbovak decky)... jsou to socka latky bez vyhrevu

Zadní sundáš následovně: vytrhneš sedák, kterej je jen nacvaklej a opěradlo drží na každý straně dole na jednom šroubu a nahoře je taky nacvaklý. Pak ještě musíš odšroubovat držák prostřední opěrky hlavy a potom jen vyndáš takový plastový špuntíky pomocí šroubováku třeba a vysuneš plato. Takhle to bylo aspon u mě...