Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Pristrojovka e34 TDS rv.1995

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
rzich
Klubové ID: 2009

#1 Příspěvek od rzich »

Nemate nekdo -na vyzkouseni- (pak popr. na odprodej)pristrojovku na TDS v okoli Uh.Hradiste,Brod,Zlin?Neco se mi tam sere ale nejsem si zcela jisty jestli je to pristrojovka.Test probehne normalne(rucky se pohybuji v normalnim rozmezi ) ale pri jizde to ukazuje zhruba polovicni udaje a prepnula se na mile.(pocet celkove najetych km)
beny-maser

#2 Příspěvek od beny-maser »

co máš za auto e34 nebo e39,mám přístrojovku z e34,ale to co popisuješ by mohl dělat čip zezadu budíku je to v takové zelené patici na e34 ty čipy dost zlobí,jinak když přehodíš budíky a nespáruješ je s autem tak ti to bude z 80% ukazovat některé hodnoty špatně. Jak je to u e39 netuším.
rzich
Klubové ID: 2009

#3 Příspěvek od rzich »

hmm mam 34ku.Pristrojovku jsem nemenil, ze by teda odesel ten cip?Kurv.. nebo to prodam-nebo ja nevim.Ma to jeste technickou do cervence at se stim nekdo pohraje nekdo ma cas a dilnu.Ma to nejake mouchy- ale prolezt se da vzdycky.Fakt nevim co s tim....Vrazet prachy do toho asi nema cenu, stejne delam v UK,jezdim z tama e39kou tourem, ale chtel jsem se na to vysrat pac naposled pred vanocema to vzalo 22 hodin-cesta.
beny-maser

#4 Příspěvek od beny-maser »

někdy ten čip stačí jen znovu naprogramovat,tady jednomu kolegovi se smazali hodnoty jednou za bouřky když uhodil blesk kousek od něj do lesa pak to bylo chvilku dobrý a potom to začal zase pomalu zapomínat,tak koupil jinej starší a bylo to ok,jen ho museli zase natáhnout,jak se to natahuje netuším,ale kotel to nestálo
Odpovědět