Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pristrojovka e34 TDS rv.1995
-
- Klubové ID: 2009
Nemate nekdo -na vyzkouseni- (pak popr. na odprodej)pristrojovku na TDS v okoli Uh.Hradiste,Brod,Zlin?Neco se mi tam sere ale nejsem si zcela jisty jestli je to pristrojovka.Test probehne normalne(rucky se pohybuji v normalnim rozmezi ) ale pri jizde to ukazuje zhruba polovicni udaje a prepnula se na mile.(pocet celkove najetych km)
-
-
- Klubové ID: 2009
hmm mam 34ku.Pristrojovku jsem nemenil, ze by teda odesel ten cip?Kurv.. nebo to prodam-nebo ja nevim.Ma to jeste technickou do cervence at se stim nekdo pohraje nekdo ma cas a dilnu.Ma to nejake mouchy- ale prolezt se da vzdycky.Fakt nevim co s tim....Vrazet prachy do toho asi nema cenu, stejne delam v UK,jezdim z tama e39kou tourem, ale chtel jsem se na to vysrat pac naposled pred vanocema to vzalo 22 hodin-cesta.
-
někdy ten čip stačí jen znovu naprogramovat,tady jednomu kolegovi se smazali hodnoty jednou za bouřky když uhodil blesk kousek od něj do lesa pak to bylo chvilku dobrý a potom to začal zase pomalu zapomínat,tak koupil jinej starší a bylo to ok,jen ho museli zase natáhnout,jak se to natahuje netuším,ale kotel to nestálo