zdravim,
mam problem, vemu li za kliku kufru a chci otevrit, motorek sice vrci (spis vydava desnej kraval), ale neni schopen pretlacit tu pojistku v zamku a nic se neotevre. V tom jeho tahle cvaka a neco jakoby preskakuje. Rozebral jsem celej zamek a zkoumal to zblizka a ta pojistka jde rukou velice lehce odtlacit a zamek se v pohode odjisti. Cili v zamku jako takovem bych problem nevidel. Vymenil jsem ten motorek i za jinej druhej a stale to samy. Kraval ale neodjisti se. Je mozny aby byli oba takhle vadny, nebomam hledat problem nekde jinde, potom prosim kde? diky za kazdou radu
servomotor otevirani kufru e39 sedan
-
jakdojinej
- Klubové ID: 2169
-
schade
- Klubové ID: 2303
-
jakdojinej
to jsem prave zkusil, ta sila v nem je tak mala ze to jen do toho prstu , kterym to pridrzuju lehce cvrnka, ale nic vic, zapojil jsem to schvalne i na zamcenej ale vyndanej zamek a koukal jsem jen jestli t s tim ason takhle pohne a taky nic, vrci a lehounce tuka do te pojistky, ale silu to proste nema. Neni mozny ze se vevnitr v tom motorku neco dokurvilo (asi je tam nejak snek nebo co a ten je asi strzenej), nebo treba kdyby bylo maly napeti v tom dratu co k nemu vede proud ale to je asi blbost ne? Ta sila by asi mela bejt vyrazne vetsi. Me prijde jak kdyz v nem neco preskakuje, kdyz se snazi pretlacit jakejkoliv odpor.
-
schade
- Klubové ID: 2303
-
jakdojinej
-
jakdojinej
tak motorek vymenej a vse facha (baagoo dik
), takze tohle v pohode, ale otazka, muj kontektor k tomuto motorku je ctyr pinovej, motorek ma pinu pet, zapojit to staci na ty ctyri a jeden zustane volnej, nicemu to nevadi vse se zda ze funguje. K cemu tam ten patej teda je? Co to jeste muze umet krome odjisteni zamku, rozviceni kontrolky na palubce a spojeni obvodu pro rozviceni lapicky v kufru? Nehlede na to ze na tom tahle je jeste nejaky ocko na uchyceni jeste jakehosi bovdenu, tan tam taky nemam. Nejake napady?