Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e34 el. šíbr +okna

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
HANI
Klubové ID: 2132
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od HANI »

1.zdarec panové nevíte co vše je potřeba k výměně manualního šíbru za el.šíbr.??? Motorek,kable sem si sehnal a dokonce i ten stekr pod zadnima sedakama mam taky.

2.co vše je potřeba k výměně man. oken za elektrický mám celý stahovačky,ovládaní i elektriku ze dveří.Elektriku natáhlou k ovladačům mezi sedačkama mám už z výroby.
Kail
Klubové ID: 1612

#2 Příspěvek od Kail »

1. nevím,pokud nemáš přípravu tak asi pakárna.
2. pokud máš přípravu tak ta končí ve sloupku u dveří,takže potřebuješ čudlíky,stahovačky a elektriku do dveří.
Holly Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1819

#3 Příspěvek od Holly Moderátor »

Hlavně spoooustu trpělivosti. U šíbru stačí vyměnit motorek a natáhnout kabeláž, ta se tahá zpod sedaček po C sloupku nahoru a po řidičově straně pod stropnicí. předpokládám že to bude chtít sundat stropnici... Což je pěkná jebačka... Co se oken týče tak to chce vymontovat starý stahovačky, který budou na 99,999% přinýtovaný. Takže vrták z rychlořezné oceli (HSS), cca 13ku, odvrtat hlavičku, vymlátit ven zbytek. Toto zopakovat na všech dveřích. Až bude venku tak doporučuju vytahat starou kabeláž: Odšroubovat konektro mezi dveřma a autem, povytáhnout, rozpojit, vytahat přes průchodku starou kabeláž, natahat novou, našroubovat stahovačku, zapojit konetkory a tradá... Trvá to a je to hrozná práce. Jo a málem byc zapomnel, ješět tlačítka na otvírání potřebuješ...
HANI
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od HANI »

a nějaký relatka pojistky to nepotřebuje...??
Holly Moderátor
Moderátor

#5 Příspěvek od Holly Moderátor »

Relátka určitě ne, ovládá to General module, pojistky samozřejmě ano, ale který si nepamatuju... A předpokládám že tam už budou, pokud je tam příprava...
HANI
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od HANI »

Holly píše:Relátka určitě ne, ovládá to General module, pojistky samozřejmě ano, ale který si nepamatuju... A předpokládám že tam už budou, pokud je tam příprava...
General module je pod zadní sedačkou...???
Warrior_Jouda

#7 Příspěvek od Warrior_Jouda »

HANI píše:1.zdarec panové nevíte co vše je potřeba k výměně manualního šíbru za el.šíbr.??? Motorek,kable sem si sehnal a dokonce i ten stekr pod zadnima sedakama mam taky.

2.co vše je potřeba k výměně man. oken za elektrický mám celý stahovačky,ovládaní i elektriku ze dveří.Elektriku natáhlou k ovladačům mezi sedačkama mám už z výroby.

1. motorek a kable jsou ti na nic pokud se nemýlím, (jestli ano tak mi to klidne vyvraťte a předem se omoluvam) měl bys ktomu mít i dokovací modul kterej visí vzadu na střeše u šíbru

2. s tim ti přeju příjemnou zábavu. to bych radši koupil dveře s elektrikou a hodil bych to do laku. ;) ;)
Holly Moderátor
Moderátor

#8 Příspěvek od Holly Moderátor »

General modul je pod zadní sedačkou. Jinak lze i bez dokovacího modulu... Jen zavírat se to teda musí holt ručně... Mno a co se dveří týče tak to zas až tak hrozný není, řekl bych že lepší než sraní se se stropnicí....
Odpovědět