1.zdarec panové nevíte co vše je potřeba k výměně manualního šíbru za el.šíbr.??? Motorek,kable sem si sehnal a dokonce i ten stekr pod zadnima sedakama mam taky.
2.co vše je potřeba k výměně man. oken za elektrický mám celý stahovačky,ovládaní i elektriku ze dveří.Elektriku natáhlou k ovladačům mezi sedačkama mám už z výroby.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e34 el. šíbr +okna
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
Hlavně spoooustu trpělivosti. U šíbru stačí vyměnit motorek a natáhnout kabeláž, ta se tahá zpod sedaček po C sloupku nahoru a po řidičově straně pod stropnicí. předpokládám že to bude chtít sundat stropnici... Což je pěkná jebačka... Co se oken týče tak to chce vymontovat starý stahovačky, který budou na 99,999% přinýtovaný. Takže vrták z rychlořezné oceli (HSS), cca 13ku, odvrtat hlavičku, vymlátit ven zbytek. Toto zopakovat na všech dveřích. Až bude venku tak doporučuju vytahat starou kabeláž: Odšroubovat konektro mezi dveřma a autem, povytáhnout, rozpojit, vytahat přes průchodku starou kabeláž, natahat novou, našroubovat stahovačku, zapojit konetkory a tradá... Trvá to a je to hrozná práce. Jo a málem byc zapomnel, ješět tlačítka na otvírání potřebuješ...
-
HANI píše:1.zdarec panové nevíte co vše je potřeba k výměně manualního šíbru za el.šíbr.??? Motorek,kable sem si sehnal a dokonce i ten stekr pod zadnima sedakama mam taky.
2.co vše je potřeba k výměně man. oken za elektrický mám celý stahovačky,ovládaní i elektriku ze dveří.Elektriku natáhlou k ovladačům mezi sedačkama mám už z výroby.
1. motorek a kable jsou ti na nic pokud se nemýlím, (jestli ano tak mi to klidne vyvraťte a předem se omoluvam) měl bys ktomu mít i dokovací modul kterej visí vzadu na střeše u šíbru
2. s tim ti přeju příjemnou zábavu. to bych radši koupil dveře s elektrikou a hodil bych to do laku.