taky by mě zajímalo jak se to vše dělá a hlavně co vše je k tomu potřeba?? Na klubu jsem tady viděl že tu někdo prodává obrazovku 4:3 a k tomu videomodul, ale vůbec nevím co vše je potřeba aby to fungovalo. Co vše tedy musím koupit abych to rozchodil? O navigaci mi ani nějak nejde. Spíš bych to využil na přehrávání DVD. Co tedy všechno potřebuju koupit aby to fungovalo? Mam 530dA Touring 2000 před FL. V autě je těd klasika radio Bussines...
taky bych rad neco takovyho zprovoznil, proto se pridam s otazkou: v touringu je nahore takovej ctverec - vsim jsem si ze nektera auta maji takhle vysouvaci obrazovku ze stropu, ale nenasel jsem ji nikde pro e39 prodavat. je to teda pro to (jako druha doplnkova obrazovka k DVD) a nebo je to uplne na neco jinyho - a na co?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
To Matej525:
ten čtverec v touringu, který máš na mysli (ale on není nutně jen v touringu) bude nejspíš infračervené? čidlo snímající nenarušení vnitřního prostoru po aktivaci alarmu, nemýlím-li se??
No jde mi o to že si chci koupit E39 ale ve většině ta navigace s tou TV není tak se ptám jestli koupit bez a pak to někde dodělat. V origu bmw by to stálo asi majlant co??
Celá sada za 20 tisíc??? To je trošku přeháňka.... Záleží co budeš chtít, jestli 4:3, nebo 16:9, ale monitor na 16:9 se dá koupit okolo 6500, jednotka Mk3 4000, nebo pokud by jsi chtěl Mk4 tak okolo 6500, ale když se spokojíš s malou navi, tak je to všechno úplně za pár korun, do deseti i s montáží úplně bez problémů.
caknakis píše:Celá sada za 20 tisíc??? To je trošku přeháňka.... Záleží co budeš chtít, jestli 4:3, nebo 16:9, ale monitor na 16:9 se dá koupit okolo 6500, jednotka Mk3 4000, nebo pokud by jsi chtěl Mk4 tak okolo 6500
+ rádio, anténa, držáky a kabeláž, tak budeš rád, když se do té 20 vejdeš. A to pořád nemáš TV
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Cao, mam nyní mk3 16:4 a chtel bych mk4, co k tomu potrebuju...Sehnat jen DVD mechaniku (origo) a vymenit za stavajici cd pro navi. Bude to poté přehrávat dvd?
Jak je to s tou tv teda, co k tomu potrebuji, origo asi nebude DVB-T?
Díky