Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Plasty na podvozku
-
- Klubové ID: 2455
-
-
co bych za to dal, kdybych tam ty plasty měl a tady je někdo vyhazuje....
rády pak motor navštěvuou kočky, páč je tam teploučko a je to zadarmo, pěkně na parkovišti.
já vždycky koupím auto a tyhle plasty tam musím poshánět, ještě ani jednou jsem nekoupil bmw s plastama pod motorem, co s tím ty lidi furt dělají?

-
- Klubové ID: 1712
- Kontaktovat uživatele:
Když né do původních děr, tak kde to přichytil a čím? Nic proti tvýmu mechošovi, asi to udělal kvalitně. Ale už jsem viděl různé prasárny - černý Knaufáky do sádroše a šup ho přímo do plechu... :tutuk:StepanMatl píše:Mno šroubky jsou vytrhaný, to je jasný. Do původních děr už to přišroubovat nešlo (asi), tak mi to mechanik přišroubouboval různě k podvozku... Ale chtělo by to zvednout u někoho znova a trochu si s tím vyhrát, jenže tady na Vysočině nikdo není...
Před lety jsem chtěl koupit e34 a když ten mlaďas přijel a já viděl všechny lišty na dveřích přišroubovaný knaufákama, málem jsem mu dal pár po tlamě. Takhle dojebat tak pěkný auto a to alu-křídlo na kufru - bych ho zabil smrada... Jen tak trochu off topic

Hele, plasty tam nechej, má to svůj důvod. Já je na jedné e34 neměl a furt mi hvízdaly kladky a řemen. A toho bordelu na motoru

-
Naprostý souhlas. To jsou ty "zlaté české ručičky". Pak mi to známý vozí,abych s tím něco udělal,že to "trochu" rezneKdyž né do původních děr, tak kde to přichytil a čím? Nic proti tvýmu mechošovi, asi to udělal kvalitně. Ale už jsem viděl různé prasárny - černý Knaufáky do sádroše a šup ho přímo do plechu...
Před lety jsem chtěl koupit e34 a když ten mlaďas přijel a já viděl všechny lišty na dveřích přišroubovaný knaufákama, málem jsem mu dal pár po tlamě. Takhle dojebat tak pěkný auto a to alu-křídlo na kufru - bych ho zabil smrada... Jen tak trochu off topic

-
-