Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Plasty na podvozku

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
StepanMatl
Klubové ID: 2455

#1 Příspěvek od StepanMatl »

Už delší dobu mě štve visíci plast z podvozku, na každém retardu o něj skrtám. Můžu ho s klidným srdcem vyhodit? :) Spravovat se mi to nechce, hever na to nestačí a nemám kde auto zvednout celé...
Kantry
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Kantry »

Na STK by to mohlo vadit, jinak je to fuk
mario42
Klubové ID: 1637

#3 Příspěvek od mario42 »

klidně to vyhoď, na STK to vliv nemá.
libovka

#4 Příspěvek od libovka »

Akorát ti bude lítat bordel do motoru.Pak odcházejí kladky,řemeny a napínáky.
StepanMatl

#5 Příspěvek od StepanMatl »

Na motoru mi nevadí, vyhodil bych jen ty co jsou pod předními sedadly. Pod tím levým je nějaká hadička, hádám že od naftovýho čerpadla?
euromen
Klubové ID: 2060
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od euromen »

a nechybí ti tam jen ty šroubečky? osobně bych je tam nechal...přeci jen lepší aerodynamika, menší spotřeba...a v BMW je tam nedávaj pro srandu králíkům
StepanMatl

#7 Příspěvek od StepanMatl »

Mno šroubky jsou vytrhaný, to je jasný. Do původních děr už to přišroubovat nešlo (asi), tak mi to mechanik přišroubouboval různě k podvozku... Ale chtělo by to zvednout u někoho znova a trochu si s tím vyhrát, jenže tady na Vysočině nikdo není...
normann

#8 Příspěvek od normann »

co bych za to dal, kdybych tam ty plasty měl a tady je někdo vyhazuje.... 8O rády pak motor navštěvuou kočky, páč je tam teploučko a je to zadarmo, pěkně na parkovišti. :wink: já vždycky koupím auto a tyhle plasty tam musím poshánět, ještě ani jednou jsem nekoupil bmw s plastama pod motorem, co s tím ty lidi furt dělají? :roll: :D
alpineman
Klubové ID: 1712
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od alpineman »

StepanMatl píše:Mno šroubky jsou vytrhaný, to je jasný. Do původních děr už to přišroubovat nešlo (asi), tak mi to mechanik přišroubouboval různě k podvozku... Ale chtělo by to zvednout u někoho znova a trochu si s tím vyhrát, jenže tady na Vysočině nikdo není...
Když né do původních děr, tak kde to přichytil a čím? Nic proti tvýmu mechošovi, asi to udělal kvalitně. Ale už jsem viděl různé prasárny - černý Knaufáky do sádroše a šup ho přímo do plechu... :tutuk:
Před lety jsem chtěl koupit e34 a když ten mlaďas přijel a já viděl všechny lišty na dveřích přišroubovaný knaufákama, málem jsem mu dal pár po tlamě. Takhle dojebat tak pěkný auto a to alu-křídlo na kufru - bych ho zabil smrada... Jen tak trochu off topic :Ehm:

Hele, plasty tam nechej, má to svůj důvod. Já je na jedné e34 neměl a furt mi hvízdaly kladky a řemen. A toho bordelu na motoru :wacko:
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od milo »

Nam v zime v praze za 2 tydny ani jednou neprohrnuli ulici a plasty jsem mel vyreseny :-/
DirtyHarry

#11 Příspěvek od DirtyHarry »

Když né do původních děr, tak kde to přichytil a čím? Nic proti tvýmu mechošovi, asi to udělal kvalitně. Ale už jsem viděl různé prasárny - černý Knaufáky do sádroše a šup ho přímo do plechu...
Před lety jsem chtěl koupit e34 a když ten mlaďas přijel a já viděl všechny lišty na dveřích přišroubovaný knaufákama, málem jsem mu dal pár po tlamě. Takhle dojebat tak pěkný auto a to alu-křídlo na kufru - bych ho zabil smrada... Jen tak trochu off topic
Naprostý souhlas. To jsou ty "zlaté české ručičky". Pak mi to známý vozí,abych s tím něco udělal,že to "trochu" rezne :roll: . Blb si přidělá lištičky a já pak vyřezávám kusy dveří... :evil: . Když už,proč né aspon mosazný nýty a přemáznout karosářskym tmelem...
StepanMatl

#12 Příspěvek od StepanMatl »

A našel by se tu někdo, kdo by se mi na ty plasty mrknul? :D
euromen
Klubové ID: 2060
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od euromen »

tak to já je měl všechny.. ony sou tam plíšky do kterejch zapadnou a pokud je mechoš "nějak" přidělal neni to mechoš ale prase
StepanMatl

#14 Příspěvek od StepanMatl »

Když jsou ty plíšky urvaný, tak tam asi nezapadnou :)
Notak lidi, Jihlavsko, zvedák v garáži, trocha času a chuť pomoct? :D
BMWPower
Klubové ID: 950
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od BMWPower »

Kdybys měl cestu Jižně od Brna tak není problém... :wink:
Odpovědět