Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E60 - akumulátor
Je v kufru v PZ blatníku, pod tapecírunkem, je to klasika, v podstatě se tam vejde 90-100 Ah (u nafty)
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
takže vše vyměněno. Koupil jsem BOSCH S5 110ah a vleze se tam krásně!!
Jen po nastartování, mi to psalo chybu aktivního řízení, ale ta po pár set metrech sama zmizela. Co už nezmizelo je kontrolka airbagů a zapnutých pásů. S tím že je varovná hláška i na dipleji iDrive. S tím bude potřeba zajet asi na vymazání chybových hlášek na servis, že?
Jen po nastartování, mi to psalo chybu aktivního řízení, ale ta po pár set metrech sama zmizela. Co už nezmizelo je kontrolka airbagů a zapnutých pásů. S tím že je varovná hláška i na dipleji iDrive. S tím bude potřeba zajet asi na vymazání chybových hlášek na servis, že?
-
- Klubové ID: 96
Pokud vím má to elektronicky řízení dobíjení podle stavu a staří baterie musíš do BMW na diag. nastavit novou baterkuCapik píše:takže vše vyměněno. Koupil jsem BOSCH S5 110ah a vleze se tam krásně!!
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
kolegyne ma e60 a umrelo ji to nekde na benzine u plzne. odtazeno do inveltu, vymena baterky za 16000! s tim za mnou prisla a na prevzani auta jsem tam vyrazil s ni... finalni cena byla nakonec nastesti nekde jinde
i kdyz ne o moc.
pry je od bmw predepsano pri vymene baterky instalace gelove ... takze jen baterka stala 8k. rad bych vedel, co je na tom pravdy.

pry je od bmw predepsano pri vymene baterky instalace gelove ... takze jen baterka stala 8k. rad bych vedel, co je na tom pravdy.