Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Reset
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
né já tam mám taky reset a v návodu jsem se dočetl, že je to na restartování do původního stavu jak to vyjelo z továrny, takže když to zmáčknu, tak se vynuluje tachometr, sedačky a volant se posunou do původní polohy a zruší mi to všechny naladěný stanice na rádiu a když bych to měl ještě v lepší výbavě, tak by to dokonce umělo i vrátit zpět tu promáčklinu co mám ve dveřích, ale těchto lepších výbav je strašně málo.qeuin píše:Neni to REST?

-
- Klubové ID: 775
Blbče...Bratn píše:né já tam mám taky reset a v návodu jsem se dočetl, že je to na restartování do původního stavu jak to vyjelo z továrny, takže když to zmáčknu, tak se vynuluje tachometr, sedačky a volant se posunou do původní polohy a zruší mi to všechny naladěný stanice na rádiu a když bych to měl ještě v lepší výbavě, tak by to dokonce umělo i vrátit zpět tu promáčklinu co mám ve dveřích, ale těchto lepších výbav je strašně málo.qeuin píše:Neni to REST?A dokonce jsem viděl úpravu, kdy se na to napojila rozbuška a když se to tlačítko podrželo deset vteřin, tak se na palubce rozsvítilo odpočítávání a spustila se autodestrukce, tak bacha já bych to osobně vůbec nemačkal
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Bratn píše:né já tam mám taky reset a v návodu jsem se dočetl, že je to na restartování do původního stavu jak to vyjelo z továrny, takže když to zmáčknu, tak se vynuluje tachometr, sedačky a volant se posunou do původní polohy a zruší mi to všechny naladěný stanice na rádiu a když bych to měl ještě v lepší výbavě, tak by to dokonce umělo i vrátit zpět tu promáčklinu co mám ve dveřích, ale těchto lepších výbav je strašně málo.qeuin píše:Neni to REST?A dokonce jsem viděl úpravu, kdy se na to napojila rozbuška a když se to tlačítko podrželo deset vteřin, tak se na palubce rozsvítilo odpočítávání a spustila se autodestrukce, tak bacha já bych to osobně vůbec nemačkal

-
- Klubové ID: 1944
- Kontaktovat uživatele:
já taky pořád hledal k čemu to je - jednoho dne při vypnutém zapalování jsem do toho tlačítka omylem tuknul a rozjelo se topení plus nějaký malý el. čerpadýlko v motorovém prostoru.... a topilo to asi dest miniut - byl jsem v tescu asi patnáct minut a došel jsem zpět do auta a v něm krásně zatopeno...
-
- Klubové ID: 1795
hmm tak to sem u e39 skousel se starou baterkoua uz sem nenastartoval nastesti pred barakemPetacekBE píše:já taky pořád hledal k čemu to je - jednoho dne při vypnutém zapalování jsem do toho tlačítka omylem tuknul a rozjelo se topení plus nějaký malý el. čerpadýlko v motorovém prostoru.... a topilo to asi dest miniut - byl jsem v tescu asi patnáct minut a došel jsem zpět do auta a v něm krásně zatopeno...

BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
BMW e53 X5 3.0D
Škoda, že nemám naftu.. Taky bych uvítal, aby mi talčítko reset vrátilo auto do původního stavu. Myslím tím oděrky na laku, které mi dodrbaly nějaký kreténi většinou na parkovištích u supermarketů..
Lidé jsou různí: blbí a pitomý..
Nejraději parkuji dycky vedle nějakého Bawka a doufám, že to vlastní srdcař jako já a nejebne mi dveřma do laku..

Lidé jsou různí: blbí a pitomý..

Nejraději parkuji dycky vedle nějakého Bawka a doufám, že to vlastní srdcař jako já a nejebne mi dveřma do laku..