Reset
-
bawacek
-
qeuin
- Klubové ID: 1789
-
swed
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
né já tam mám taky reset a v návodu jsem se dočetl, že je to na restartování do původního stavu jak to vyjelo z továrny, takže když to zmáčknu, tak se vynuluje tachometr, sedačky a volant se posunou do původní polohy a zruší mi to všechny naladěný stanice na rádiu a když bych to měl ještě v lepší výbavě, tak by to dokonce umělo i vrátit zpět tu promáčklinu co mám ve dveřích, ale těchto lepších výbav je strašně málo.qeuin píše:Neni to REST?
-
jurasis
- Klubové ID: 775
Blbče...Bratn píše:né já tam mám taky reset a v návodu jsem se dočetl, že je to na restartování do původního stavu jak to vyjelo z továrny, takže když to zmáčknu, tak se vynuluje tachometr, sedačky a volant se posunou do původní polohy a zruší mi to všechny naladěný stanice na rádiu a když bych to měl ještě v lepší výbavě, tak by to dokonce umělo i vrátit zpět tu promáčklinu co mám ve dveřích, ale těchto lepších výbav je strašně málo.qeuin píše:Neni to REST?A dokonce jsem viděl úpravu, kdy se na to napojila rozbuška a když se to tlačítko podrželo deset vteřin, tak se na palubce rozsvítilo odpočítávání a spustila se autodestrukce, tak bacha já bych to osobně vůbec nemačkal
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
dexter
Bratn píše:né já tam mám taky reset a v návodu jsem se dočetl, že je to na restartování do původního stavu jak to vyjelo z továrny, takže když to zmáčknu, tak se vynuluje tachometr, sedačky a volant se posunou do původní polohy a zruší mi to všechny naladěný stanice na rádiu a když bych to měl ještě v lepší výbavě, tak by to dokonce umělo i vrátit zpět tu promáčklinu co mám ve dveřích, ale těchto lepších výbav je strašně málo.qeuin píše:Neni to REST?A dokonce jsem viděl úpravu, kdy se na to napojila rozbuška a když se to tlačítko podrželo deset vteřin, tak se na palubce rozsvítilo odpočítávání a spustila se autodestrukce, tak bacha já bych to osobně vůbec nemačkal
-
bawacek
-
PetacekBE
- Klubové ID: 1944
já taky pořád hledal k čemu to je - jednoho dne při vypnutém zapalování jsem do toho tlačítka omylem tuknul a rozjelo se topení plus nějaký malý el. čerpadýlko v motorovém prostoru.... a topilo to asi dest miniut - byl jsem v tescu asi patnáct minut a došel jsem zpět do auta a v něm krásně zatopeno...
-
BMWX5power
- Klubové ID: 1795
hmm tak to sem u e39 skousel se starou baterkoua uz sem nenastartoval nastesti pred barakemPetacekBE píše:já taky pořád hledal k čemu to je - jednoho dne při vypnutém zapalování jsem do toho tlačítka omylem tuknul a rozjelo se topení plus nějaký malý el. čerpadýlko v motorovém prostoru.... a topilo to asi dest miniut - byl jsem v tescu asi patnáct minut a došel jsem zpět do auta a v něm krásně zatopeno...
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
BMW e53 X5 3.0D
-
Maxiczech
Škoda, že nemám naftu.. Taky bych uvítal, aby mi talčítko reset vrátilo auto do původního stavu. Myslím tím oděrky na laku, které mi dodrbaly nějaký kreténi většinou na parkovištích u supermarketů..
Lidé jsou různí: blbí a pitomý..
Nejraději parkuji dycky vedle nějakého Bawka a doufám, že to vlastní srdcař jako já a nejebne mi dveřma do laku..
Lidé jsou různí: blbí a pitomý..
Nejraději parkuji dycky vedle nějakého Bawka a doufám, že to vlastní srdcař jako já a nejebne mi dveřma do laku..