Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Reset

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
bawacek
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od bawacek »

Zdravim,co ma za funkci tlacitko RESET u topeni Bmw e39 ?
Diky
qeuin Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1789

#2 Příspěvek od qeuin Člen Klubu »

Neni to REST?
swed

#3 Příspěvek od swed »

kdyz je min jak deset stupnu a vypnes motor tak po zmacknuti ti jeste bude foukat teplej vzduch dokud nevychladne, pouzitelny asi jen kdyz nekde zastavis max tak na deset minut, pak uz to fouka studeny
Brátn Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1860
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Brátn Moderátor »

qeuin píše:Neni to REST?
né já tam mám taky reset a v návodu jsem se dočetl, že je to na restartování do původního stavu jak to vyjelo z továrny, takže když to zmáčknu, tak se vynuluje tachometr, sedačky a volant se posunou do původní polohy a zruší mi to všechny naladěný stanice na rádiu a když bych to měl ještě v lepší výbavě, tak by to dokonce umělo i vrátit zpět tu promáčklinu co mám ve dveřích, ale těchto lepších výbav je strašně málo. :( A dokonce jsem viděl úpravu, kdy se na to napojila rozbuška a když se to tlačítko podrželo deset vteřin, tak se na palubce rozsvítilo odpočítávání a spustila se autodestrukce, tak bacha já bych to osobně vůbec nemačkal :!:
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
jurasis
Klubové ID: 775

#5 Příspěvek od jurasis »

Bratn píše:
né já tam mám taky reset a v návodu jsem se dočetl, že je to na restartování do původního stavu jak to vyjelo z továrny, takže když to zmáčknu, tak se vynuluje tachometr, sedačky a volant se posunou do původní polohy a zruší mi to všechny naladěný stanice na rádiu a když bych to měl ještě v lepší výbavě, tak by to dokonce umělo i vrátit zpět tu promáčklinu co mám ve dveřích, ale těchto lepších výbav je strašně málo. :( A dokonce jsem viděl úpravu, kdy se na to napojila rozbuška a když se to tlačítko podrželo deset vteřin, tak se na palubce rozsvítilo odpočítávání a spustila se autodestrukce, tak bacha já bych to osobně vůbec nemačkal :!:
Blbče...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
dexter

#6 Příspěvek od dexter »

Bratn píše:
:lol: :lol: :lol: :smich2: :palec:
bawacek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od bawacek »

Ok, diky, :D
bawacek
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od bawacek »

tak jsem jse dneska dival a je tam fakt REST
PetacekBE
Klubové ID: 1944
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od PetacekBE »

já taky pořád hledal k čemu to je - jednoho dne při vypnutém zapalování jsem do toho tlačítka omylem tuknul a rozjelo se topení plus nějaký malý el. čerpadýlko v motorovém prostoru.... a topilo to asi dest miniut - byl jsem v tescu asi patnáct minut a došel jsem zpět do auta a v něm krásně zatopeno...
BMWX5power
Klubové ID: 1795

#10 Příspěvek od BMWX5power »

PetacekBE píše:já taky pořád hledal k čemu to je - jednoho dne při vypnutém zapalování jsem do toho tlačítka omylem tuknul a rozjelo se topení plus nějaký malý el. čerpadýlko v motorovém prostoru.... a topilo to asi dest miniut - byl jsem v tescu asi patnáct minut a došel jsem zpět do auta a v něm krásně zatopeno...
hmm tak to sem u e39 skousel se starou baterkoua uz sem nenastartoval nastesti pred barakem 8) :oops:
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Maxiczech

#11 Příspěvek od Maxiczech »

Škoda, že nemám naftu.. Taky bych uvítal, aby mi talčítko reset vrátilo auto do původního stavu. Myslím tím oděrky na laku, které mi dodrbaly nějaký kreténi většinou na parkovištích u supermarketů.. :twisted:
Lidé jsou různí: blbí a pitomý.. :)
Nejraději parkuji dycky vedle nějakého Bawka a doufám, že to vlastní srdcař jako já a nejebne mi dveřma do laku.. :lol:
Odpovědět