Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Startování - immo?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fazeey
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fazeey »

Byl jsem dnes na horách, vrátim se ze svahu, klíč strčim do zapalování a nic, baterka byla ok, vše fungovalo, ale při otočení to bylo prostě mrtvý.. zkoušel jsem to několikrát, ani to necvaklo atd.. Musim podotknout že jsem se na svahu jednou brutal rozbil a spadnul přímo na ty klíče co jsem měl v kapse. Je možný že bych je nějakým způsobem vyřadil? Otřesem? Stál jsem asi 30min u auto, zkousel jsem startovat asi 30x v intervalech, nic, a pak najednou napotřetí to zničehonic chytlo. Jak je řešenej immo? Vysílá klíč nějakej signál neboco, vybitej teda nebyl, dálka fungovala. Když jsem přijel domu tak jsem to zkoušel znovu nastartit a vše OK, ale nechtěl bych aby mě to zas někde nechalo...
jurasis

#2 Příspěvek od jurasis »

Taky zajímavá závada...
Je tam jen čip, zalitej do termosetu, velkej tak 10x6x3 mm. Znehodnotit jde jen velkou silou. Uvnitř klíče, pokud to nepřejede vlak, snad ani nejde. Nemá vůbec nic společnýho s dálkovým ovládáním, je na něm úplně nezávislý... Otřes si nedovedu představit, i když, čert ví...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Fazeey
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fazeey »

jurasis píše:Taky zajímavá závada...
Je tam jen čip, zalitej do termosetu, velkej tak 10x6x3 mm. Znehodnotit jde jen velkou silou. Uvnitř klíče, pokud to nepřejede vlak, snad ani nejde. Nemá vůbec nic společnýho s dálkovým ovládáním, je na něm úplně nezávislý... Otřes si nedovedu představit, i když, čert ví...

no rána to byla pěkná, ale taky myslim že by toto ten klíč vydržet měl... ještě mě napadla vlhkost, ale když píšeš že je zalitej tak jedině že bych to nějak porušil..

btw dnes ráno jsem zas nemoh nastartovat, nechal jsem klíč asi 5min v zapalování a potom auto v poho nastartovalo...
jurasis

#4 Příspěvek od jurasis »

A co máš za auto?
A druhý dva klíče jsou na tom jak ?

Klíč (dálku) bys rozbil třikrát dřív, kdyby to bylo mechanicky zvenku...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Fazeey
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fazeey »

E39 00' .. druhý klíče si nechávám zejtra dělat
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pumbaa »

tohle mi dělalo u E34,dojdu k autu a nešlo to nakopnout..zkoušel sem to asi 10x a nic...druhej den uplně v poho..asi za měsíc se mi to stalo znovu..a potom už nevím protože mi ho ukradli..ale problém byl prý asi ve spínací skřínce nebo v zapalování...ale to byl názor jednoho mechanika..tak hodně stěstí při hledání závady.
Fazeey
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Fazeey »

Pumbaa píše:tohle mi dělalo u E34,dojdu k autu a nešlo to nakopnout..zkoušel sem to asi 10x a nic...druhej den uplně v poho..asi za měsíc se mi to stalo znovu..a potom už nevím protože mi ho ukradli..ale problém byl prý asi ve spínací skřínce nebo v zapalování...ale to byl názor jednoho mechanika..tak hodně stěstí při hledání závady.

e34 maj taky tyhle klíče co se nabíjej ze spínačky?

každopádně pokaždý musim čekat tak 5min s klíčem v zapalování, než sem schopnej nastartovat, myslim že to bude v klíči, stopro uvidim až dolezou ty nový
BMWX5power

#8 Příspěvek od BMWX5power »

asi nez se ta baterka aspon trochu dobyje
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pumbaa »

ee E34 tohle nemají myslím...ale v klíču to nebylo..kdyby si měl problém v klíču tak to bude asi ta lepší varianta..lepší než závada na autě..
Fazeey
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Fazeey »

tak mám new klíč a vypadá to že to startuje v pohodě, asi se v něm fakt něco tim nárazem porouchalo
Odpovědět