Nema auto nejakou bezp. pojistku, ze treba kdyz je studeny a stoji jen tak na volnobeh, ze se samo vypne po par minutach? Stalo studeny s bezicim motorem tak 3-4 minuty, nez jsem nalozil ten kufr...
Zadny chyby mi BC nehlasi
Díky...zmatenej rydlas..

klíček byl normálně v poloze, kdy běží motor, vůbec nic jsem nemačkal ani nevypínal, jen jsem vylezl z auta...dexter píše:A v které poloze byl klíček? Kdyby v 1 ,tak hledej ducha. Kdyby v 2 tak hledej chybu nejspíš ve váhe vzduchu,nebo spíš ve špinavém vzduchovém filtru.
ahááá..miloshm píše:Váha vzduchu není jen sítko, je to ta část se sítkem. Uvnitř je žhavený film, který se při proudění vzduchu ochlazuje. Se změnou teploty se mění elektrický odpor a podle hodnoty odporu se určuje množství nasávaného vzduchu.
to hold sou takový záhady, mě se to stalo na cca 2 roky starym autě, chcíplo a nešlo natočit, zkusil sem to jen jednou nechtěl sem to trápit, počkal sem pár minut a nedalo mi to, zkusim znova, chytlo na drc a od tý doby si de jak šlak, už je to tak 6 let a de si furtRydlas píše:jo, jinak našel jsem tuhle knížku: http://www.automotoknihy.cz/inshop/scri ... temId=1188 není to zas tak předražený, ale chci se zeptat, zda to někdo doma máte a zda je to v pohodě... Díkes..
EDIT: Tak jsem si ji objednal...vyšla mě na 566,- Kč i s poštovným na ebay..
Až dojde, tak poreferuju...