kdyz chci nastartovat tds a nazhavim a zacnu startovat tak to nechce chytit..musim zapnout klicek tak 4x a pak tocit a potom mi to teprve chytne... nevite co by to mohlo byt?
menil jsem kliku jelikoz mi praskla a dalsi veci..rozvody mam dobre udele predvstrik taky..ale od ty doby co ten motor byl venku 14 dnu tak to proste nechce chytit...musim tocit nez to chytne..stve me to..
smocek píše:jinak kdyz odpojim hadici za filtrem tak tlak paliva tam je... a privodni hadice k cerpadlu kdyz je naplnena a zvednu ji tak hladina neklesa..
Jak to chytá za tepla? Koukal jsi, jak žhaví žhavičky? jestli vůbec nějak žhaví... jak ti proboha praskla klika????
pokud to začalo dělat po té opravě motoru tak to může bý t v podstatě všechno.budeš muset všechno znovu zkontrolovat.rozvody,předvstřik,tlaky ve válcích.
Zdarec, měl jsem stejný problém, vyměnil jsem palivový filtr a tad to cvrnkne na první ťuk a před tím jsem taky měl za filtrem tlak, ale asi filtr kladl odpor, zkusil jsem ho pořádně (cca 10 min) profoukávat ze všech stran a dal nazpět, bylo po problému, tak jsem koupil novej a paráda. Vyzkoušej, stojí to za to. Mnoho zdaru A jinak všem pškné vánoční svátky.
tak nakonec sem musel misto klasickych 12clanku co je mezi teckama na rozvodech dat 11 a je to ok;) nebo tedy 23cepu a ja mam 21... chyta na otoceni:) sam nevim kde se mohla prihodit chyba