Zdravím,potřeboval bych schéma zapojení pro německou zásuvku pro vlek a proč a na co je do ní přivedeno 12 drátů ? Potřebuji dát na auto naší zásuvku .Už jsem to zkoušel najít a přepojit ale svítí mě to jak barevná hudba.
PavelP
PavelP píše:Zdravím,potřeboval bych schéma zapojení pro německou zásuvku pro vlek a proč a na co je do ní přivedeno 12 drátů ? Potřebuji dát na auto naší zásuvku .Už jsem to zkoušel najít a přepojit ale svítí mě to jak barevná hudba.
PavelP
Prodává se redukce, v karavanšopu nebo kde prodávají vleky nebo tažná zařízení.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Díky za odpovědi kamarádi,ale já jsem byl rychlejší a německou zásuvku jsem zkrátka v zápalu boje ustřihl a pak jsem na to čuměl jak němec na orloj - Hle 12 drátů Jak je nacpat do české 7dmi pólové zásuvky
Já se s tím nějak poperu,další rady byly - že tato zásuvka je pro bydlík.
PP
zbytocne si to strihal. Ja mam tiez taku zasuvku a neda sa povedat zeby bola nemecka. V nemecku som si poziciaval prives s 7pol zasuvkou a poziciali mi aj tu redukciu. Myslim ze 12pol zasuvka je pre brzdeny prives alebo karavan, alebo sa mylim?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
tak tu redukci jsem si slavnostne poridil asi pred rokem a zjistil, ze na tu moji nejde... po odriznuti "prebytecneho" plastu braniciho zasunuti jsem zjistil, ze fyzicky do sebe nejdou zasunout (asi prilis silne piny)...
Už jsem to vyřešil,dal jsem tam 7mi pólovku pro naše standartní vleky.A jinak jsem to potřeboval pro svoje "pracovní chalupový auto" NISSAN TERRANO II 2,4i - dělník jak hovado
Už mě štvalo házet pytle cementu a dlaždičky do 540ky E 39iA.
Ještě jednou díky všem za rady.
pp