Zdarec chlapi
Občas se mi stane na mé e39 540i automat r.2001,že při dojezdech (na křižovatky,do zatáček a podobně) když auto podřazuje,tak otáčky klesnou pod volnoběžné a někdy se to vzpamatuje a otáčky se rychle zvýší na hodnozu kolem 1tis a jde to do normál volnoběhu,ale někdy to už motor nepobere a auto chcípne.Nevíte,čím by to mohlo bejt?
Díky předem za rady.
Tak tohle by mě taky zajímalo. Občas se mě totiž stane, že když prudce zabrzdím, tak zdechne motor. Obávám se, že by to mohly dělat sjetý lamely v automatu.
Díky kluci
Taky bych to tipoval na to čidlo vačky. Uvidíme nechám to napíchnout a budu doufat,že to něco ukáže(ikdyž v to moc nevěřím,že diag.něco ukáže) pak dám vědět.
čidla otáček jsou celkem 2. 1. je vačky a 2. je otáček klikovky!!! díky tomu druhymu ti to ještě jede, pokud to nevyměníš zavčas, tak třeba jednoho dne nenastartuješ, protož jednotka neví, kdy má dát do válce jiskru. To je ten problém ... tak hodně štěstí ...jinak to čidlo dej dražší (siemens) +/- 1700Kč protože ty náhražky ti vadržej asi tak 2 měsíce. ..moje vlastní zkušenost s 528