Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 cerpadlo ostrikovace predniho skla
myslim ze e39tka ma nadrzku stejne jako e38cka za pravym prednim kolem...musis sundat kolo....odšroubovat plastovej podběh a seš u čerpadla
a mel by to byt spis tenhle obrazek...
kdyztak si to uprav podle rocniku a motoru...
http://bmwfans.info/original/E39/Lim/520i-M54/ECE/L/M/1999/11/mg-61/ill-61_0948/

a mel by to byt spis tenhle obrazek...
kdyztak si to uprav podle rocniku a motoru...
http://bmwfans.info/original/E39/Lim/520i-M54/ECE/L/M/1999/11/mg-61/ill-61_0948/
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
-
-
bibikuba píše:taky navážunemá někdo tušení čím to že když naleju roztok do nádržky na akt.ostřik tak mi to vyteče pod gumičkou??Plánuju koupit novou origo gumičku ale nevím jestli to vyřeší problém-pokud se teda dá koupit..
Ahoj, mam ten samý problem.Nevím jestli jde gumička koupit, ale samo doma jsem to utěsnil , a mám pocit, že to není tou gumičkou, ale proteká to přes jeden takový otvor u toho čerpadla.Dneska na to kouknu ještě přes den....
Co ty, už jsi to nějak vyřešil ?
ne,ne,ještě jsem to nijak neřešil-zatím co jsem nalil tak vyteklo takže tam nic neleju a nic netečeHubajz píše:bibikuba píše:taky navážunemá někdo tušení čím to že když naleju roztok do nádržky na akt.ostřik tak mi to vyteče pod gumičkou??Plánuju koupit novou origo gumičku ale nevím jestli to vyřeší problém-pokud se teda dá koupit..
Ahoj, mam ten samý problem.Nevím jestli jde gumička koupit, ale samo doma jsem to utěsnil , a mám pocit, že to není tou gumičkou, ale proteká to přes jeden takový otvor u toho čerpadla.Dneska na to kouknu ještě přes den....

Hanz píše:přesně tak, protíká to skrz čerpadlo, jestli jde opravit netuším, ale z intenziv nádobky je stejné, stačí je prohodit...Hubajz píše: a mám pocit, že to není tou gumičkou, ale proteká to přes jeden takový otvor u toho čerpadla.
Tak jsem na to koukal a opravdu to proteká přes to čerpadlo ... uplně mě to netrápí...mě to protéká u té nádobky právě na intenzivní ostřik, ale tak rád bych to měl v pořádku

Pořádně nevim jak moc důležitej ten intenzivní ostřik je ...
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Pripojím sa s dotazom, čo zadné sklo u touringu? Predné svetlá a sklo mi ostrekuje jedna radosť, ale z ničoho nič prestalo zadné sklo. Je tam zvlášť čerpadlo, alebo to tlačí to isté ktoré je na predné sklo? Tým pádom predpokladám ucpaná hadička, alebo tryska ostrekovača? Menil ju už niekto? Alebo to mám nechať radšej vymeniť?

d(- -)b
SlimShady píše:Pripojím sa s dotazom, čo zadné sklo u touringu? Predné svetlá a sklo mi ostrekuje jedna radosť, ale z ničoho nič prestalo zadné sklo. Je tam zvlášť čerpadlo, alebo to tlačí to isté ktoré je na predné sklo? Tým pádom predpokladám ucpaná hadička, alebo tryska ostrekovača? Menil ju už niekto? Alebo to mám nechať radšej vymeniť?![]()
Poznáš když je to ucpaný...nebo přicpaný...slabej špendlíček, nebo drátek ...opatrně poštourat v trysce .......nejlip když ti druhej macka ostrik, aby se to vycistilo
V nádobce pro ostrik bys mel mit sítko, ale je možný, že se tam něco dostane...jestli je to ucpaný...tak hadiškusnad menit nemusíš...nejčasteji bejvá ucpaná jen ta tryska....s mturkama netušim ..to ti musi poradit nejakej profik.....ja myslim, že je ale čerpadlo jen u nádržky.
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Hubajz píše:Poznáš když je to ucpaný...nebo přicpaný...slabej špendlíček, nebo drátek ...opatrně poštourat v trysce .......nejlip když ti druhej macka ostrik, aby se to vycistilo
V nádobce pro ostrik bys mel mit sítko, ale je možný, že se tam něco dostane...jestli je to ucpaný...tak hadiškusnad menit nemusíš...nejčasteji bejvá ucpaná jen ta tryska....s mturkama netušim ..to ti musi poradit nejakej profik.....ja myslim, že je ale čerpadlo jen u nádržky.
Jj, to prepichnutie v tryske mi tiež napadlo, akurát som sa k tomu ešte nedostal, auto veľa stojí lebo jazdím väčšinou služobným poslednú dobu. Tak ja na to mrknem a keby to nepomohlo, ešte sa sem ozvem. Vďaka!

d(- -)b
-
Také mi to teklo. Vyměnil jsem tu gumičku, myslím že tvoří jeden díl se sítkem a od té doby zatím 2 roky drží.Hubajz píše:Ahoj, mam ten samý problem.Nevím jestli jde gumička koupit, ale samo doma jsem to utěsnil , a mám pocit, že to není tou gumičkou, ale proteká to přes jeden takový otvor u toho čerpadla.Dneska na to kouknu ještě přes den....bibikuba píše:taky navážunemá někdo tušení čím to že když naleju roztok do nádržky na akt.ostřik tak mi to vyteče pod gumičkou??Plánuju koupit novou origo gumičku ale nevím jestli to vyřeší problém-pokud se teda dá koupit..