Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

problem s motorem 2.0 Vanos

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Xzibit

#1 Příspěvek od Xzibit »

cau lidicky.mam problem se svym bavem,mam E34 2,0 24v vanos....a nebezi mi 6valec,svicky vsechny new,ty civky na svickach jsou vsechny funkcni....jeste teda zkontroluju tlaky,co kdyz tam nebude tlak,co s tim?muzete kdyz tak poradit nejakyho sikovnyho clovicka,na tuhle praci.....v servisu mi rekli ze mi to delat nebudou,ze je to silenej motor,ze se dovnitr srat nebudou atd...sice jsem nebyl primo u BMW,ale proste tak,a potom jeste problem se startovanim,na studeno jako hodinky a kdyz je zahratej,tak potize....cim to muze byt? :cry: dik za odpoved
Maxiczech

#2 Příspěvek od Maxiczech »

Kam si to cpal do servisu? :lol: Ti dělat nebudou.. :lol:
Příčin může být několik. Nedává ti do válce palivo, nejde ti napětí na svíčku, nebo můžeš mít v hajzlu ventily. A na to bacha, protože pokud ti nepálí svíčka jde ti tam palivová směs, tak se ti za pár propálí celej válec :!: Chce to prostě autoservis a né nějaký pouliční servisáky, co dělaj na autech pokusy a dycky to akorát dokurvjej. Mrkni na servisy a jejich doporučení. Je jich tady na fóru docela dost.
A to, že ti zlobí při zahřátém motoru, je některé z čidel. Já ho měnil na vačce.
Tak good luck.. 8)
Marek520

#3 Příspěvek od Marek520 »

cus..asi tak jak ti radi kolega bych to videl ne kazdej opravar v garazi a malej servis co spravuje feliše a škocny....ti pomuže ...chce to diagnostiku o borečka motoráře nebot nelečena prkotina se projevi ve fatalni zavadu..ale nezoufej vše jde spravit..marcus007
Odpovědět