Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
problem s motorem 2.0 Vanos
cau lidicky.mam problem se svym bavem,mam E34 2,0 24v vanos....a nebezi mi 6valec,svicky vsechny new,ty civky na svickach jsou vsechny funkcni....jeste teda zkontroluju tlaky,co kdyz tam nebude tlak,co s tim?muzete kdyz tak poradit nejakyho sikovnyho clovicka,na tuhle praci.....v servisu mi rekli ze mi to delat nebudou,ze je to silenej motor,ze se dovnitr srat nebudou atd...sice jsem nebyl primo u BMW,ale proste tak,a potom jeste problem se startovanim,na studeno jako hodinky a kdyz je zahratej,tak potize....cim to muze byt?
dik za odpoved

Kam si to cpal do servisu?
Ti dělat nebudou..
Příčin může být několik. Nedává ti do válce palivo, nejde ti napětí na svíčku, nebo můžeš mít v hajzlu ventily. A na to bacha, protože pokud ti nepálí svíčka jde ti tam palivová směs, tak se ti za pár propálí celej válec
Chce to prostě autoservis a né nějaký pouliční servisáky, co dělaj na autech pokusy a dycky to akorát dokurvjej. Mrkni na servisy a jejich doporučení. Je jich tady na fóru docela dost.
A to, že ti zlobí při zahřátém motoru, je některé z čidel. Já ho měnil na vačce.
Tak good luck..

Příčin může být několik. Nedává ti do válce palivo, nejde ti napětí na svíčku, nebo můžeš mít v hajzlu ventily. A na to bacha, protože pokud ti nepálí svíčka jde ti tam palivová směs, tak se ti za pár propálí celej válec

A to, že ti zlobí při zahřátém motoru, je některé z čidel. Já ho měnil na vačce.
Tak good luck..