pánové mám dotaz dnes jsem jel z práce a z ničeho nic mi začalo auto poškitávat a hádat se a teď pokuď autu přidám plyn začne se úplně dusit pokud to jen lechtám tak je to normální ale s tím se nedá jezdit(max 50km/h) nevíte čím by to mohlo být? jo jsem zapoměl start je taky nic moc musím to i několikrát točit.
Tak jsem to po jednom dni odstavení nastartoval projel asi 2km a nic poté unovu nstartoval a auto několikrát na volnoběhu chcíplo a potom jsem ho musel cca 1 min točit než chytlo teď nedrži volnoběh a nejde ani pořádně nastartovat zapoměl jsem ještě napsat že cca před měsícem stoupla spotřeba cca o 5 litrů a auto při cca 2000 ot tak divně poškubávalo nemohla by to být váha vzduchu? nevíte komu to mám v Brně svěřit?
Těch možností je fakt hromada.Zajeď si na diag a máš jistotu. Váha možná zapříčinila tu spotřebu,ale taky nemuela. Vypoj ji a uvidíš.Jestli bude rta spotřeba stejná,tak to může být ona.Ale s tím startováním to nebude mít takovou spojitost. To může být od čerpadla,až po čidlo kliky.Určo zajeď na diagnostiku.
Zavolej si na tel.č 602 535 989 nebo 602 739 094. Je to servis přímo v Brně kde dělají jen BMW a jsou dobří a né moc drazí. Diagnostiku mají taky a vedou i použité náhradní díly.Parkrát jsem tam byl a nemůžu si stěžovat jenom si nemůžu vspomět jak se jmenují.
me kdyz tohle delalo, tak jsem mel vysypany kat, teda to duseni.. start uz nevim.. ale pokud diagnostika nic nerekne, tak alespon vis co dal zkontrolovat
pindak1 píše:Zavolej si na tel.č 602 535 989 nebo 602 739 094. Je to servis přímo v Brně kde dělají jen BMW a jsou dobří a né moc drazí. Diagnostiku mají taky a vedou i použité náhradní díly.Parkrát jsem tam byl a nemůžu si stěžovat jenom si nemůžu vspomět jak se jmenují.
Ve Slatině na ul. Kikrleho.Pojedeš ulicí pořád rovně až na konec a tam je nějaký areál kde jsou skleníky.Projedeš bránou a pojedeš po cestě až na konec areálu a tam se dáš do leva a už uvidíš dílnu.
pindak1 píše:Ve Slatině na ul. Kikrleho.Pojedeš ulicí pořád rovně až na konec a tam je nějaký areál kde jsou skleníky.Projedeš bránou a pojedeš po cestě až na konec areálu a tam se dáš do leva a už uvidíš dílnu.