na displeji se mi zobrazuje chybova hlaska "check brake linings" a sviti mi kontrolka brzdoveho oblozeni. desticky jsou OK a cidla jsou nova. nevite co s tim aby ta hlaska zmizela popr jestli je teda problem jeste nekde jinde.
vuz M5 e39 rv 2001
Zmizí to po několika km od výměny (cca 50). Pokud ne, zkontrolovat pořádně čidla (dráty k čidlům) na skrat.
Ještě se mi stalo, že jsem vyměnil předek a von byl hin zadek...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Mě se hláška o kontrole brzdových desek začala objevovat před několika dny. Chvilku jo, chvilku zase ne... Pak se to objevilo na stálo - hláška + kontrolka. Zkontroloval jsem samozřejmě jako první to čidlo, které bylo OK. Teda zadní. Nastříkal do konektoru KONTAKTOL a šel po předním. Kabely OK, ale fajfka co jde do desky na padrť. Asi šutr, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Samozřejmě už je na cestě poštou nový kabel s čidlem.
Mě se to teda jen rozsvítilo a řval gong. Je možný, že to budou i desky v háji, ale ty byly dobrý. No nic včera jsem měl malej crash , tak to zatím nebudu řešit. Až to budu dávat do kupy, tak se na to juknu. Zatím dík za rady. Zasraný náledííí!!!!