Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Chrom lišty kolem oken E34
čus vídám na e34kách i jiných bmw chromový lišty kolem oken, já je tam nemám je to celý laděný do černa a docela by to by to bylo hezký, teda na autě neni jedinej chromovej doplněk a ted mam příležitost ty lišty mít, zkoušel jste to někdo sundat a nandat na auto, jestli se to při sundavání nějak nepoškodí, jak to sundat a jestli jsou ty lišty na e34 všechny stejný, aby to sedělo. díky
-
- Klubové ID: 1103
měl jsem je před celolakem komplet sundaný,je to na nacvakávací čudlíky a lišty jsou segmentově-ne na celou dýlku jedna.
Vezmi malej plochej šroubováček a snaž se začít od zadu.
Čudlíky jsou zasunovací v liště a protikusy v karosérii.V liště se Ti podaří několik poškodit,ale origo lze sehnat v korunových položkách
hodně trpělivosti a zdaru
Vezmi malej plochej šroubováček a snaž se začít od zadu.
Čudlíky jsou zasunovací v liště a protikusy v karosérii.V liště se Ti podaří několik poškodit,ale origo lze sehnat v korunových položkách
hodně trpělivosti a zdaru
-
- Klubové ID: 1103
mě zbyla víc jak polovina......je to asi o nervech,že mám pravduhadice píše:Nedávno jsme toto všechno probýrali na e32 e38,sekce chrom paket versus shadow line taksi to tam počti,ta cvoky jsemkupoval předf měsícem v renocaru cca 150 kč za 25ks,a garantuju tinže ti při tom suvdávání těchstarejch žádnej nezbyde

Díky za odpovědi, pěkně sem si početl, příplatkový jsou ty černy lišty shadow line, nevadí stejně za tim chlápkem skočim a zeptam se co za ty lišty bude chtít a když to bude solidní cena dám si s tim i tu práci, chrompaket vypadá taky hezky, jak sem to pročítal tak se mi tam líbil jeden názor, že chrompaket vypadá cigánsky
mě se líbí oboje

-
- Klubové ID: 1612
tds píše:Řekl bych že příplatkový jsou chromovanéKail píše:Ale pokud se nepletu tak příplatkový jsou ty černý,že jo?
Jinak ty kolem oken jak je psáno,budeš potřebovat nové cvoky,ale jinak jdou v poho,zato ty co jsou pod oknama,ty jdou na prd a vepředu musíš sundat i tapec ze dveří se zrcátkem
Právě že ne,u všech ostatních automobilek tomu tak je,jen u BMW je chrom v základu a připlácí se za černý