Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Chrom lišty kolem oken E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
bavrak

#1 Příspěvek od bavrak »

čus vídám na e34kách i jiných bmw chromový lišty kolem oken, já je tam nemám je to celý laděný do černa a docela by to by to bylo hezký, teda na autě neni jedinej chromovej doplněk a ted mam příležitost ty lišty mít, zkoušel jste to někdo sundat a nandat na auto, jestli se to při sundavání nějak nepoškodí, jak to sundat a jestli jsou ty lišty na e34 všechny stejný, aby to sedělo. díky
kavanda

#2 Příspěvek od kavanda »

měl jsem je před celolakem komplet sundaný,je to na nacvakávací čudlíky a lišty jsou segmentově-ne na celou dýlku jedna.
Vezmi malej plochej šroubováček a snaž se začít od zadu.
Čudlíky jsou zasunovací v liště a protikusy v karosérii.V liště se Ti podaří několik poškodit,ale origo lze sehnat v korunových položkách
hodně trpělivosti a zdaru
hadice

#3 Příspěvek od hadice »

Nedávno jsme toto všechno probýrali na e32 e38,sekce chrom paket versus shadow line taksi to tam počti,ta cvoky jsemkupoval předf měsícem v renocaru cca 150 kč za 25ks,a garantuju tinže ti při tom suvdávání těchstarejch žádnej nezbyde
Kail

#4 Příspěvek od Kail »

Ale pokud se nepletu tak příplatkový jsou ty černý,že jo?

Jinak ty kolem oken jak je psáno,budeš potřebovat nové cvoky,ale jinak jdou v poho,zato ty co jsou pod oknama,ty jdou na prd a vepředu musíš sundat i tapec ze dveří se zrcátkem :roll:
kavanda

#5 Příspěvek od kavanda »

hadice píše:Nedávno jsme toto všechno probýrali na e32 e38,sekce chrom paket versus shadow line taksi to tam počti,ta cvoky jsemkupoval předf měsícem v renocaru cca 150 kč za 25ks,a garantuju tinže ti při tom suvdávání těchstarejch žádnej nezbyde

mě zbyla víc jak polovina......je to asi o nervech,že mám pravdu :wink:
tds

#6 Příspěvek od tds »

Kail píše:Ale pokud se nepletu tak příplatkový jsou ty černý,že jo?

Jinak ty kolem oken jak je psáno,budeš potřebovat nové cvoky,ale jinak jdou v poho,zato ty co jsou pod oknama,ty jdou na prd a vepředu musíš sundat i tapec ze dveří se zrcátkem :roll:

Řekl bych že příplatkový jsou chromované
bavrak

#7 Příspěvek od bavrak »

Díky za odpovědi, pěkně sem si početl, příplatkový jsou ty černy lišty shadow line, nevadí stejně za tim chlápkem skočim a zeptam se co za ty lišty bude chtít a když to bude solidní cena dám si s tim i tu práci, chrompaket vypadá taky hezky, jak sem to pročítal tak se mi tam líbil jeden názor, že chrompaket vypadá cigánsky :lol: mě se líbí oboje
Kail

#8 Příspěvek od Kail »

tds píše:
Kail píše:Ale pokud se nepletu tak příplatkový jsou ty černý,že jo?

Řekl bych že příplatkový jsou chromované

Právě že ne,u všech ostatních automobilek tomu tak je,jen u BMW je chrom v základu a připlácí se za černý :lol: ,nevím co je k tomu vedlo :wink:
Odpovědět