Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chrom lišty kolem oken E34
čus vídám na e34kách i jiných bmw chromový lišty kolem oken, já je tam nemám je to celý laděný do černa a docela by to by to bylo hezký, teda na autě neni jedinej chromovej doplněk a ted mam příležitost ty lišty mít, zkoušel jste to někdo sundat a nandat na auto, jestli se to při sundavání nějak nepoškodí, jak to sundat a jestli jsou ty lišty na e34 všechny stejný, aby to sedělo. díky
měl jsem je před celolakem komplet sundaný,je to na nacvakávací čudlíky a lišty jsou segmentově-ne na celou dýlku jedna.
Vezmi malej plochej šroubováček a snaž se začít od zadu.
Čudlíky jsou zasunovací v liště a protikusy v karosérii.V liště se Ti podaří několik poškodit,ale origo lze sehnat v korunových položkách
hodně trpělivosti a zdaru
Vezmi malej plochej šroubováček a snaž se začít od zadu.
Čudlíky jsou zasunovací v liště a protikusy v karosérii.V liště se Ti podaří několik poškodit,ale origo lze sehnat v korunových položkách
hodně trpělivosti a zdaru
hadice píše:Nedávno jsme toto všechno probýrali na e32 e38,sekce chrom paket versus shadow line taksi to tam počti,ta cvoky jsemkupoval předf měsícem v renocaru cca 150 kč za 25ks,a garantuju tinže ti při tom suvdávání těchstarejch žádnej nezbyde
mě zbyla víc jak polovina......je to asi o nervech,že mám pravdu

Díky za odpovědi, pěkně sem si početl, příplatkový jsou ty černy lišty shadow line, nevadí stejně za tim chlápkem skočim a zeptam se co za ty lišty bude chtít a když to bude solidní cena dám si s tim i tu práci, chrompaket vypadá taky hezky, jak sem to pročítal tak se mi tam líbil jeden názor, že chrompaket vypadá cigánsky
mě se líbí oboje

tds píše:Kail píše:Ale pokud se nepletu tak příplatkový jsou ty černý,že jo?
Jinak ty kolem oken jak je psáno,budeš potřebovat nové cvoky,ale jinak jdou v poho,zato ty co jsou pod oknama,ty jdou na prd a vepředu musíš sundat i tapec ze dveří se zrcátkem
Řekl bych že příplatkový jsou chromované
Právě že ne,u všech ostatních automobilek tomu tak je,jen u BMW je chrom v základu a připlácí se za černý