Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kabel EDIABAS

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
sir

#1 Příspěvek od sir »

Zdravím,

jen pro srandu jsem si objednal kabel EDIABAS z Číny - včetně dopravy ta sranda stála 77USD, je to bez SW, který se ale dá sehnat... Kabel došel, jen jsem trochu proletoval kontakty (inu Čína..) a na mém BMW to funguje E39 2001/08. Aspon tedy kontrolku bagů jsem tím resetnul v pohodě. Kdo by chtěl taky, tak tady je link na kabel - htttp://www.ecutool.com/productshow.asp ... MW%20Tools

Patně to není na nějaký reprogramming jednotky, ale na takovou normální diagnostiku je to OK. Funguje to s INPA EDIABAS sw. Carsoft není funkční.

Pavel
Caris

#2 Příspěvek od Caris »

sir píše:Zdravím,

jen pro srandu jsem si objednal kabel EDIABAS z Číny - včetně dopravy ta sranda stála 77USD, je to bez SW, který se ale dá sehnat... Kabel došel, jen jsem trochu proletoval kontakty (inu Čína..) a na mém BMW to funguje E39 2001/08. Aspon tedy kontrolku bagů jsem tím resetnul v pohodě. Kdo by chtěl taky, tak tady je link na kabel - htttp://www.ecutool.com/productshow.asp ... MW%20Tools

Patně to není na nějaký reprogramming jednotky, ale na takovou normální diagnostiku je to OK. Funguje to s INPA EDIABAS sw. Carsoft není funkční.

Pavel

http://www.ecutool.com/productshow.asp? ... MW%20Tools
Dival jsem se na tento kabel, chtel jsem ho objednat ale nedarise me to.
sir

#3 Příspěvek od sir »

Taky jsem s tím měl problém, ale po zadání objednávky mi po čase přišel mail s celkovou sumou a číslem objednávky. Když převádíte peníze, tak nechtějí, aby se cokoliv vyplňovalo - jako např. číslo objednávky apod.!! Moc důvěry to ve mně nebudilo... ale kabel přišel :-) Doporučuji se tam zaregistrovat, pomocí toho lze zásilku sledovat - tracking number.
Miguel

#4 Příspěvek od Miguel »

dexter

#5 Příspěvek od dexter »

to sir: Taky mam tenhle kabel. Z inpou mam drobatko problém,neumím ji pořádně nainstalovat,ale carsoft by ti jít na něm měl. Né 6.5ka ale 6.1.
A tá rozsvícená kontrolka bagu,to byl jen nějakej jednoduchej error a ne crash data,že?
:roll:
Caris

#6 Příspěvek od Caris »

Nema nekdo zkusenost jak pouzit OBD kabel od VAG-COM pro BMW s SW
BMW CARSOFT Interface 6.1/6.5 for E30/E36/E46/Z3/E34/E39... pokud to lze
Odpovědět