Zdravím,
jen pro srandu jsem si objednal kabel EDIABAS z Číny - včetně dopravy ta sranda stála 77USD, je to bez SW, který se ale dá sehnat... Kabel došel, jen jsem trochu proletoval kontakty (inu Čína..) a na mém BMW to funguje E39 2001/08. Aspon tedy kontrolku bagů jsem tím resetnul v pohodě. Kdo by chtěl taky, tak tady je link na kabel - htttp://www.ecutool.com/productshow.asp ... MW%20Tools
Patně to není na nějaký reprogramming jednotky, ale na takovou normální diagnostiku je to OK. Funguje to s INPA EDIABAS sw. Carsoft není funkční.
Pavel
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kabel EDIABAS
sir píše:Zdravím,
jen pro srandu jsem si objednal kabel EDIABAS z Číny - včetně dopravy ta sranda stála 77USD, je to bez SW, který se ale dá sehnat... Kabel došel, jen jsem trochu proletoval kontakty (inu Čína..) a na mém BMW to funguje E39 2001/08. Aspon tedy kontrolku bagů jsem tím resetnul v pohodě. Kdo by chtěl taky, tak tady je link na kabel - htttp://www.ecutool.com/productshow.asp ... MW%20Tools
Patně to není na nějaký reprogramming jednotky, ale na takovou normální diagnostiku je to OK. Funguje to s INPA EDIABAS sw. Carsoft není funkční.
Pavel
http://www.ecutool.com/productshow.asp? ... MW%20Tools
Dival jsem se na tento kabel, chtel jsem ho objednat ale nedarise me to.
Taky jsem s tím měl problém, ale po zadání objednávky mi po čase přišel mail s celkovou sumou a číslem objednávky. Když převádíte peníze, tak nechtějí, aby se cokoliv vyplňovalo - jako např. číslo objednávky apod.!! Moc důvěry to ve mně nebudilo... ale kabel přišel
Doporučuji se tam zaregistrovat, pomocí toho lze zásilku sledovat - tracking number.