Odešel mě motor na bmw 520i 95kw tak potřebuji druhy motor mam nabídku na E30 320i taky ma 95kw tak mě zajíma jestli jsou stejne či nikoli.Popřípadě z jakych dalšich typu Bmw by mě pasoval motor.Moje E34 je rok89 a e30 je 85rok.Dík za radu.
Tam daj uz rovno aspon 125kw dvapolliter (M20B25), prace mas pri vymene motoru uplne rovnako (musis teda zohnat RJ na dvapolku este) a pojde to ako tak normalne (stovka pod 10 sekund), E34 s dvojlitrom a kor M20 je uplna zabita... Rozdiel je tam fakt velky. Z E30 budu ine minimalne drziaky motora, inac by to snad malo byt zhodne...
Určitě by to bylo lepší ale po mych zkušenostech s"odborníky" na stk to radši necham v M20.Navíc se prej musí menit pedaly převodovka...Ted lituji že jsem nekoupil větší obsah Proto potřebuji to info o zaměnosti těch motoru,protože na pohled vypadaj stejně jak v E30
Na stk poznaju podla mna prd, tie motory su zvonka az na trooosku ine sanie uplne zhodne, emisie su tiez hodne podobne a da sa to osefovat (vypnut vsetky spotrebice ako svetla atd. a emisie dvaapolky sa este vojdu do hodnot platnych pre dvojliter). Ale sak jako myslis.
já bych tam dal rovnou třiapůlku ať to stojí za to....... m30 vypadá taky starej takže poznají píču:D samozřejmě se musí přerazit typ motoru,ale to je jednoduchý když je motor venku. Sám tam mam třiapůlku a pomalu mě to nestačí výkonově.....nedovedu si představit ten starej dvoulitr........
To bych se asi jen plazil a smutně koukal jak mě bere oktávka TDi .....pane jo....toho bych se nechtěl nikdy dožít
Předělával jsem motor M50 z e36 do e34 a bylo toho odlišnýho docela dost. Vzpomínám si, že tam byl jinej kabelovej svazek, držáky motoru, sběrný potrubí, ... a ještě určitě něco, ale už se mě to nevybavuje. Možný to určitě je, přeju hodně štěstí
Ja predelaval M20 na M50TU a to byla teprve je*acka...
nicmene motory m20 by mely byt na par detailu shodne.. temi detaily myslim uchyty do kary, vana.. chce to porovnat kdyz ty 2 motory stoji vedle sebe
E36 ma vanu za napravnicou, zatialco E30 a E34 pred, takze urcite je mensia jebacka prehadzovat M20 z 3er do 5er (teda z E30 do E34), ako M50 (teda z E36 do E34).
Helldiver píše:E36 ma vanu za napravnicou, zatialco E30 a E34 pred, takze urcite je mensia jebacka prehadzovat M20 z 3er do 5er (teda z E30 do E34), ako M50 (teda z E36 do E34).
Moc děkuji za informace.Tak ja to risknu a koupim to.Při nejhorším vnitřnosti z te 320 narvu do mého bloku 520 ale doufam že to nebude nutné.Jinak aspon budou nejaké součastky které jsou stejné jako vstřiky,rozdelovač,hlava... jo a když se dava ta 535 tak to pasuje na převodovku z M20?