No filtrem to nebude,ten by ti to spíš brzdil tu spotřebu jako je třeba restriktor u turba.12l je dost na ten režim co říkáš,že jezdíš.Zkusil bych udělat otvírací tlaky na tryskách a pak poseřídit vstřik.čerpadlo/dávku,předvstřik atd./Otázka je jestli ti to nejede v nouzáku a nemáš tam nějakej defekt na elektronickom řízení motoru.Co z výfuku kouř,lítaj saze?Zkus tu autodiagnostiku,že 5 krát za 5 vteřin sešlápneš plyn.pedál do maxima při rozsvícených kontrolkách.Ale počkej až zhasne ta kontrolka s ikonou vstřiku při rozsvícení těch kontrolek.Pak se případně rozbliká ta kontroka s ikonou vstřiku /oranžová vedle žhavení/ a spočítej kolikrát to blikalo.Dresic píše:jj tak no ráno a asi 15 km do práce pak odpoledne zpět + nějaký popojíždění po městě....ale prostě ani nenchám vytočit turbo jen tak lehtám plyn a stejně to žere moc. Zkusím vyměnit palivovej filtr, asi už bude zasranej tak to třeba víc žere...
Dresic píše:no z vyfuku kouř žádnej, saze taky ne...auto táhne super, starty studený po ránu uplně na drc, teplý to samý, udělal sem diagnsotiku a je to teda chyba 29. ale co to znamená? A jak si to myslel s tím nejde v nouzáku? možná jede, mám totiž problém s autem takovej, že mi svítí abska a to souvisí s mojí závadou co sem zde už psal na foru, a to že mi začnou skákat otáčky když třeba zapnu rozmrazenbá oken, nebo psuítm ventilátor, nebo pootočím volantem, tak mi 3-4 skočí za sebou otáčkoměr..jak kdyby něco bralo proud tomu....a na diagnostice mi řekli že to je něco s těma abs jak svítí že to nejsou čidla špatný, ale snímače abs a proto mi to dělá...........a tak ta spotřeba muže být i tímto ne?
No mne kontrolka na ABS zacala svitit v Mariboru 500 Km od hranic CR....Dresic píše:no z vyfuku kouř žádnej, saze taky ne...auto táhne super, starty studený po ránu uplně na drc, teplý to samý, udělal sem diagnsotiku a je to teda chyba 29. ale co to znamená? A jak si to myslel s tím nejde v nouzáku? možná jede, mám totiž problém s autem takovej, že mi svítí abska a to souvisí s mojí závadou co sem zde už psal na foru, a to že mi začnou skákat otáčky když třeba zapnu rozmrazenbá oken, nebo psuítm ventilátor, nebo pootočím volantem, tak mi 3-4 skočí za sebou otáčkoměr..jak kdyby něco bralo proud tomu....a na diagnostice mi řekli že to je něco s těma abs jak svítí že to nejsou čidla špatný, ale snímače abs a proto mi to dělá...........a tak ta spotřeba muže být i tímto ne?
jj, presne... ono pri zivotnosti cerpadla 200-300tkm je asi uz dost kousku na hrane a pak to dela vselicos. ja mam najeto dneska presne 45tkm, takze mi jeste tak 200t v poho zbyvatds píše:Lidi co to máte za auta? mám tds na čipu a nikdy jsem neměl větší spotřebu jak 9,2l a to už jsem letěl po dálnici 180-220. jinak průměr 8,2l a věřte mi že rychlostní limity jsou hodně překročeny.fakt bez keců