Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

po dojetí bublá

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
MagicMisel
Klubové ID: 1822
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od MagicMisel »

Chlapy chci se optat!kdyz po jizde zastavim vypnu klicek tak obcas slysim bublání!tak max 10 vterin!nevite co to je?ovzdusnene to mam dobre ,daval sem novy chladic!chladící kapaliny taky dost!jedná se o e34 530 V8.dík za rady
dzonnek
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od dzonnek »

mě to dělá na transitu ale už má najeto přes 400000km a řek bych že to ničemu nějak nevadí...
MagicMisel
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MagicMisel »

dzonnek píše:mě to dělá na transitu ale už má najeto přes 400000km a řek bych že to ničemu nějak nevadí...
ne nevadí.skoro to neni ani slyset!jeste skusim dolit chladici kapalinu aby ji bylo trosku vic a uvidí se!kdyby někdo věděl co to je tak dejte vedet!
Horys
Klubové ID: 1540
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Horys »

Muze to byt vic veci.jaka je teplota motoru pri tom bublani? muze to byt zacinajici tesneni pod hlavou nebo spatna zadka expanzni nadobky je vni tlakovy termostat.kdybi to byla vodni pumpa tak vali teplpota nahoru to stejny termostat a vyskozni spojky taky.a voda se nestraci?
MagicMisel
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MagicMisel »

ne ne voda se neztraci!zaclo mi to delat teprve vcera !daval sem tam uplne novy chladic ale stím to mit nic spolecnyho asi nebude!nebo ze bych to mel spatne odvzdušněný?ale daval sem ho tam pred 14 dny a nedelalo to!jeste sem menil oba klínáky ale to asi taky nebude mit vliv!jo teplota je normal jak ma byt!nikdy neprelezla rucicka ani o 1mm!
MagicMisel
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MagicMisel »

Horys píše:Muze to byt vic veci.jaka je teplota motoru pri tom bublani? muze to byt zacinajici tesneni pod hlavou nebo spatna zadka expanzni nadobky je vni tlakovy termostat.kdybi to byla vodni pumpa tak vali teplpota nahoru to stejny termostat a vyskozni spojky taky.a voda se nestraci?
jen je mi divný že to dělá jen kdyz vypnu motor a to jen někdy a max 10 vterin!jak poznam ze je to tesneni pod hlavou v haji?
Horys
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Horys »

To je na dlouhy vypisvani jestli chces tak me brnkni na 603 276327 ja ti to skusim posat.
MagicMisel
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od MagicMisel »

tak sem dolil chladící kapalinu skoro doplna a zatím se to zda v poho!
hadice

#9 Příspěvek od hadice »

Čau tak se koukám že ti tu radí pěkné věci s "hlavama" já bych chtěl pro všechny tady podotknout že toto auto a v takovém stavu už nekoupíte nikde v ČR! za to ručím tak nevím proč to všichni směřujete na motor no možná jste na to u těch svích pleček zvyklí měnit těsnění na křižovatce na červenou ale toto vozidlo neznáte ani jeden tak prosím jenom odborné a věcné připomínky.Když to neudělal nikdo z mýstních radilků tak to řeknu já základem je řádné odvzdušnění soustavy,i když je to 3.0i V8 tak je záhodno po dojetí nechat motor schladit krátce na volnoběh to samé platí i při zahřívání,další věc je ta že do okruhu topení je vřazeno ele. čerpadlo to samozřejmě funguje při různých režimech tím nevylučuju i dobýhání po zastavení motoru .po splnění těchto podmínek mě nemusí znepokojovat bublání.Já jsem měnil chladič u TDS minulí týden za starší ten starej chcal na uplně stejným mýstě jak tobě a taky to po zastavení všelijak dobublává a motoru samozřejmě nic není.Jěště troch všeobecně podotknu že je velice dobré pokud se člověk o auto stará se vším všudy ale přehnané kuchání všeho pak má za následek nesmyslný blbý a nevěcný keci o motorech např.TDS ty jsou přesvědčivé pouze pro omezený a netechnický lidi např.styl ráno vyjedu na ulici a hned natrhnu prdel každýmu.Já osobně jseměl tu čest vlastnit a honit po republice 524 td,520i 24V,zminovanou 530 V8,525tds a nějaký problémy s motorem neznám krom 524td.Tímto tady nechci někoho pošpinovat a jsem rád že máte všichni zkušenosti ale v tomto případě je to pouhé zbytečné strašení.p.s. všichni by chtěli stejně slyšet jak jsou obě hlavy v pr. čest :mad: :lol:
prase007
Klubové ID: 1383

#10 Příspěvek od prase007 »

hadice píše:tak nevím proč to všichni směřujete na motor no možná jste na to u těch svích pleček zvyklí měnit těsnění na křižovatce na červenou
Hele to chce klid a nohy v teple, nikde o stavu auta neni ani slovo, máš pravdu že tady nikdo to auto nezná, protože neni jasnovidec. Někdo se tu na něco ptá a lidi se mu snaží pomoct tim, že radí čim by to mohlo bejt. Ty sem přídeš, označíš všechny za idioty a jejich auta za plečky (mimochodem vůbec ty auta neznáš a vsadim se, že většina lidí tady, se stará o svoje auta moc dobře), co si o sobě myslíš ?
hadice

#11 Příspěvek od hadice »

:) ne lidi se mu nesnaží pomoct ale pěkně vyděsit a řeknu ti proč protože to stejně všichni vyhledávaj,je pravda že já neznám auta jinejch klubařů a já dělám pouze to co ostatní reju do všech :D magicmichel má opravdu velice velice dobré auto tak mu prosím nekažte radost, tímto za ním vždy stojím a chráním jeho zájmy
prase007
Klubové ID: 1383

#12 Příspěvek od prase007 »

To je v pořádku, ale dělej to prosím takovým způsobem, abys nikoho neurazil a nenasral :D
hadice

#13 Příspěvek od hadice »

Beru přijímám vychlad jsem a omlouvám se všem kterých jsem se nějak dotkl :)
Maslista

#14 Příspěvek od Maslista »

možná je teď plácnu úplnou hloupost, ale nemůže to bublání být šplouchání paliva v nádrži..? :wink:
Horys
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Horys »

Tak to jsu rad ze uz ti to nedela.nechtel jsem to podat takovim stylem aby to vyznelo ze je vsecko v p... ale dojit na pricinu a pokut mozno tak ju uspesne odstranit neni mym umyslem nekoho desit a strasit drahymi opravami od toho tady to forum neni. jinak by sis mohl zajet do bmw nechat si to tam zdiagnostikovat za teskej ranec.
Odpovědět