Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	sparovani,nebo nefunkcni DO u E34?
- 
				svejda_BMW
- Klubové ID: 1329
- Kontaktovat uživatele:
- 
				svejda_BMW
- Kontaktovat uživatele:
a jde ti nastartovat? jestli ano a jen ti nejde dalka tak postup je nasledujici : (nejsem si jistej jestli je to u vsech typu bmw ale me to tak funguje, jo a musis mit origo dalku) odemkni si auto funkcnim klicem, zavri se dovnitr, strc do zapalovani nefunkcni klic a otoc do polohy kontrolek... pote v teto poloze zmacni na klici zamikání a porad drz, klic vyjmy ze zapalovani (musis porad drzet zamikani), priloz klic ke stredovemu zpetnemu zrcatku a zmackni 3x odemknutí (pritom samozrejme musis porad drzet zamikaní) a poté by dalka mela fungovat... (v autecu tomu rikaj sparování dálky) tak snad ti to pomuze   good luck
  good luck

good luck
  good luck- 
				svejda_BMW
- Kontaktovat uživatele:
- 
				starML  
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Princip je správně, jen ty tlačítka jsi obrátil. Správně je to tady: http://sweb.cz/vs31/Klice_sparovani.docsvejda_BMW píše:... pote v teto poloze zmacni na klici zamikání a porad drz, klic vyjmy ze zapalovani (musis porad drzet zamikani), priloz klic ke stredovemu zpetnemu zrcatku a zmackni 3x odemknutí (pritom samozrejme musis porad drzet zamikaní) a poté by dalka mela fungovat...
Tím, že zasuneš a otočíš klíčkem do 1 polohy autorizuješ svůj přístup (oprávnění) provést spárování. Potom tohle musíš provést se všemi klíči, které k autu používáš. Klíče, které teď nespáruješ, nebudou fungovat jako ovladače dálky, ale auto s nimi otevřeš, nastartuješ a budeš normálně jezdit. Zatím mi to fungovalo u všech e39 a e60.
- 
				svejda_BMW
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Martem
- Klubové ID: 999
starML píše:Princip je správně, jen ty tlačítka jsi obrátil. Správně je to tady: http://sweb.cz/vs31/Klice_sparovani.docsvejda_BMW píše:... pote v teto poloze zmacni na klici zamikání a porad drz, klic vyjmy ze zapalovani (musis porad drzet zamikani), priloz klic ke stredovemu zpetnemu zrcatku a zmackni 3x odemknutí (pritom samozrejme musis porad drzet zamikaní) a poté by dalka mela fungovat...
Tím, že zasuneš a otočíš klíčkem do 1 polohy autorizuješ svůj přístup (oprávnění) provést spárování. Potom tohle musíš provést se všemi klíči, které k autu používáš. Klíče, které teď nespáruješ, nebudou fungovat jako ovladače dálky, ale auto s nimi otevřeš, nastartuješ a budeš normálně jezdit. Zatím mi to fungovalo u všech e39 a e60.
Tak jsem to provedl. Vse se delo jak rikas,akorad ze auto uz nezamklo,neodemklo. Nic.... Klic blikal,ale to bylo vse. Tak to asi bude neco v haji....

- 
				jitrnicex
- Klubové ID: 1393
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem to taky zkousel,klic blikal take,ale odemknuti a zamknuti se taky nedelopazda píše:mam stejnej problem na E36, zkousel jsem to, klic blikal ale jinak nicMartem píše:Tak jsem to provedl. Vse se delo jak rikas,akorad ze auto uz nezamklo,neodemklo. Nic.... Klic blikal,ale to bylo vse. Tak to asi bude neco v haji....
 Tak nevim...Ale cidla prej moc neodchazej...
 Tak nevim...Ale cidla prej moc neodchazej...Pak jsem odpojil baterku jak ve voze,tak jsem vyndal i z klicku,zandal zpatky a taky se nic nedelo
 Tak uz nevim
 Tak uz nevim 
- 
				pittbul
- Kontaktovat uživatele:
no dufam ze ti to bude fungovat lebo mne ano 34 to ma troch inac ako hovorili chalani zavri sa dovnutra kluc daj do spinacky a otoc ho do polohy 1 nie viac ako na 5sek. potom ho vrat do polohy 0, mozes vybrat kluc a stlac a drz podlhovaste tlacitko-1 gulate tlacitko-2 stlac 3x za sebou v priebehu 10sek potom pusti tlacitko 1, svetelna dioda pomali blika maximalne 10sek pocas toho daj kluc k vnutornemu spetaku co najblizsie max 15cm a stlac jedno s tlacitok central signalizuje zamknutim a hned otvorenim sparovanie pokud neblika dioda alebo sa nezamklo a odomklo auto musis to urobit odznova este ras ,dodrz casi su dost dolezite a ak mas este niaky kluc od auta musis snim urobit to iste do 30sek ale nemusis davat kluc do spinacky

- 
				svejda_BMW
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Martem
- Klubové ID: 999
pittbul píše:no dufam ze ti to bude fungovat lebo mne ano 34 to ma troch inac ako hovorili chalani zavri sa dovnutra kluc daj do spinacky a otoc ho do polohy 1 nie viac ako na 5sek. potom ho vrat do polohy 0, mozes vybrat kluc a stlac a drz podlhovaste tlacitko-1 gulate tlacitko-2 stlac 3x za sebou v priebehu 10sek potom pusti tlacitko 1, svetelna dioda pomali blika maximalne 10sek pocas toho daj kluc k vnutornemu spetaku co najblizsie max 15cm a stlac jedno s tlacitok central signalizuje zamknutim a hned otvorenim sparovanie pokud neblika dioda alebo sa nezamklo a odomklo auto musis to urobit odznova este ras ,dodrz casi su dost dolezite a ak mas este niaky kluc od auta musis snim urobit to iste do 30sek ale nemusis davat kluc do spinackyMartem píše:Pomoooc.............
Hura.......

Fungije to! Moc dekuji!
  Fungije to! Moc dekuji! 
kámoš jitrnicex jak psal mu to vážně nejde, auto tak koupil a min. majitel tvrdil, že jen měnil baterku a od té doby to nejde.Přitom odemkne zámek nastartuje vše.Zkoušeli jsme to několikrát přesně tenhle návod má E36ku a v manuálu to je také tak popsáné, dioda začne pak blikat v intervalech dá se k zrcátku a prd nejde  by mě zajímalo co stím nebo co je blbě
 by mě zajímalo co stím nebo co je blbě