Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

sparovani,nebo nefunkcni DO u E34?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Martem

#1 Příspěvek od Martem »

Nevite nekdo,jak se koduje,sparuje klic s DO u E34? 95 r.v. Klic sviti,ale nefunguje DO. Diky
svejda_BMW
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od svejda_BMW »

jako uplne na spinacku nebo jen sparovat dalku?
Martem

#3 Příspěvek od Martem »

nereaguje mi ovladani. Auto mam par dni a nevim jestli nefunguje jen diky tomu ze tem dlouho nebyla baterie. Toto se mis talo u Opla. Dloho tam nebyla baterka a pak se musel znovu nakodovat,nebo sparovat nebo jak se to rika. :)
svejda_BMW
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od svejda_BMW »

a jde ti nastartovat? jestli ano a jen ti nejde dalka tak postup je nasledujici : (nejsem si jistej jestli je to u vsech typu bmw ale me to tak funguje, jo a musis mit origo dalku) odemkni si auto funkcnim klicem, zavri se dovnitr, strc do zapalovani nefunkcni klic a otoc do polohy kontrolek... pote v teto poloze zmacni na klici zamikání a porad drz, klic vyjmy ze zapalovani (musis porad drzet zamikani), priloz klic ke stredovemu zpetnemu zrcatku a zmackni 3x odemknutí (pritom samozrejme musis porad drzet zamikaní) a poté by dalka mela fungovat... (v autecu tomu rikaj sparování dálky) tak snad ti to pomuze :wink: good luck
svejda_BMW
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od svejda_BMW »

jo predpokladam teda ze mas dobry baterky v dalce... :?: :idea: :?:
Martem

#6 Příspěvek od Martem »

baterka OK tak to zkusim a uvidme. Zatim dik
Martem

#7 Příspěvek od Martem »

Tak nic. Nefunguje to.
Martem

#8 Příspěvek od Martem »

Nebo ze by to bylo rozbite?? :?
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od starML Člen Klubu »

svejda_BMW píše:... pote v teto poloze zmacni na klici zamikání a porad drz, klic vyjmy ze zapalovani (musis porad drzet zamikani), priloz klic ke stredovemu zpetnemu zrcatku a zmackni 3x odemknutí (pritom samozrejme musis porad drzet zamikaní) a poté by dalka mela fungovat...
Princip je správně, jen ty tlačítka jsi obrátil. Správně je to tady: http://sweb.cz/vs31/Klice_sparovani.doc

Tím, že zasuneš a otočíš klíčkem do 1 polohy autorizuješ svůj přístup (oprávnění) provést spárování. Potom tohle musíš provést se všemi klíči, které k autu používáš. Klíče, které teď nespáruješ, nebudou fungovat jako ovladače dálky, ale auto s nimi otevřeš, nastartuješ a budeš normálně jezdit. Zatím mi to fungovalo u všech e39 a e60.
svejda_BMW
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od svejda_BMW »

jo tak to se omlouvam je to mozny ze sem splet pořadí... :roll:
jitrnicex
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od jitrnicex »

Mam stejny problem,po vyndani baterky...Zitra to taky vyzkousim sparovat :)
Martem

#12 Příspěvek od Martem »

starML píše:
svejda_BMW píše:... pote v teto poloze zmacni na klici zamikání a porad drz, klic vyjmy ze zapalovani (musis porad drzet zamikani), priloz klic ke stredovemu zpetnemu zrcatku a zmackni 3x odemknutí (pritom samozrejme musis porad drzet zamikaní) a poté by dalka mela fungovat...
Princip je správně, jen ty tlačítka jsi obrátil. Správně je to tady: http://sweb.cz/vs31/Klice_sparovani.doc

Tím, že zasuneš a otočíš klíčkem do 1 polohy autorizuješ svůj přístup (oprávnění) provést spárování. Potom tohle musíš provést se všemi klíči, které k autu používáš. Klíče, které teď nespáruješ, nebudou fungovat jako ovladače dálky, ale auto s nimi otevřeš, nastartuješ a budeš normálně jezdit. Zatím mi to fungovalo u všech e39 a e60.

Tak jsem to provedl. Vse se delo jak rikas,akorad ze auto uz nezamklo,neodemklo. Nic.... Klic blikal,ale to bylo vse. Tak to asi bude neco v haji.... :?
pazda
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od pazda »

Martem píše:Tak jsem to provedl. Vse se delo jak rikas,akorad ze auto uz nezamklo,neodemklo. Nic.... Klic blikal,ale to bylo vse. Tak to asi bude neco v haji.... :?
mam stejnej problem na E36, zkousel jsem to, klic blikal ale jinak nic :(
jitrnicex
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od jitrnicex »

pazda píše:
Martem píše:Tak jsem to provedl. Vse se delo jak rikas,akorad ze auto uz nezamklo,neodemklo. Nic.... Klic blikal,ale to bylo vse. Tak to asi bude neco v haji.... :?
mam stejnej problem na E36, zkousel jsem to, klic blikal ale jinak nic :(

Dnes jsem to taky zkousel,klic blikal take,ale odemknuti a zamknuti se taky nedelo :( Tak nevim...Ale cidla prej moc neodchazej...

Pak jsem odpojil baterku jak ve voze,tak jsem vyndal i z klicku,zandal zpatky a taky se nic nedelo :( Tak uz nevim :roll:
Martem

#15 Příspěvek od Martem »

Pomoooc............. :lol: :wink:
pittbul
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od pittbul »

no dufam ze ti to bude fungovat lebo mne ano 34 to ma troch inac ako hovorili chalani zavri sa dovnutra kluc daj do spinacky a otoc ho do polohy 1 nie viac ako na 5sek. potom ho vrat do polohy 0, mozes vybrat kluc a stlac a drz podlhovaste tlacitko-1 gulate tlacitko-2 stlac 3x za sebou v priebehu 10sek potom pusti tlacitko 1, svetelna dioda pomali blika maximalne 10sek pocas toho daj kluc k vnutornemu spetaku co najblizsie max 15cm a stlac jedno s tlacitok central signalizuje zamknutim a hned otvorenim sparovanie pokud neblika dioda alebo sa nezamklo a odomklo auto musis to urobit odznova este ras ,dodrz casi su dost dolezite a ak mas este niaky kluc od auta musis snim urobit to iste do 30sek ale nemusis davat kluc do spinacky
svejda_BMW
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od svejda_BMW »

tak pak už jenom zavolat do Autecu bo jineho autorizovaného BMW a zeptat se... me to sparovali zadarmo.. ale asi tim že sem byl nucen si koupit klic za 4500,- :cry:
Martem

#18 Příspěvek od Martem »

pittbul píše:
Martem píše:Pomoooc............. :lol: :wink:
no dufam ze ti to bude fungovat lebo mne ano 34 to ma troch inac ako hovorili chalani zavri sa dovnutra kluc daj do spinacky a otoc ho do polohy 1 nie viac ako na 5sek. potom ho vrat do polohy 0, mozes vybrat kluc a stlac a drz podlhovaste tlacitko-1 gulate tlacitko-2 stlac 3x za sebou v priebehu 10sek potom pusti tlacitko 1, svetelna dioda pomali blika maximalne 10sek pocas toho daj kluc k vnutornemu spetaku co najblizsie max 15cm a stlac jedno s tlacitok central signalizuje zamknutim a hned otvorenim sparovanie pokud neblika dioda alebo sa nezamklo a odomklo auto musis to urobit odznova este ras ,dodrz casi su dost dolezite a ak mas este niaky kluc od auta musis snim urobit to iste do 30sek ale nemusis davat kluc do spinacky

Hura....... :D :onfire: :banan: Fungije to! Moc dekuji! :wink:
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od starML Člen Klubu »

A proč to nešlo hned napoprvé, vždyť je to ten samý návod, jak jsem Ti dával ten odkaz. Že Ty jsi nezavřel dveře nebo nevytáhnul klíček ? :D
Slid

#20 Příspěvek od Slid »

kámoš jitrnicex jak psal mu to vážně nejde, auto tak koupil a min. majitel tvrdil, že jen měnil baterku a od té doby to nejde.Přitom odemkne zámek nastartuje vše.Zkoušeli jsme to několikrát přesně tenhle návod má E36ku a v manuálu to je také tak popsáné, dioda začne pak blikat v intervalech dá se k zrcátku a prd nejde :( by mě zajímalo co stím nebo co je blbě :D
Odpovědět