V nějakém se starších příspěvků jsem četl, že měl kdosi problém se sklápěním zadních sedaček. I já jsem tento problém měl a dnes jsem jej myslím pro vždy a absolutně jednoduše vyřešil. Nejdříve jsem pochopitelně rozebral půlku auta abych přišel na jednoduchou věc:
na každém z obou zadních opěradel je páka, která po zmáčknutí směrem dolů pruží a směrem nahoru jde volně. Celý problém je v tom, že tato páka má na sobě malý šroubek (torx), kterým se musí nastavit její sklon. Pak celý mechanizmus funguje celkem snadno stlačením páky směrem dolů.
Enyoy
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zadní sedačky u E34
-
- Klubové ID: 1020
problem byl, ale trosku jinej. ohledne ty paky musis hledat na foru:))) kdybys ale mel problem stejnej jako ja tak mrkni pro jistotu sem http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=36527risus525tds píše:V nějakém se starších příspěvků jsem četl, že měl kdosi problém se sklápěním zadních sedaček. I já jsem tento problém měl a dnes jsem jej myslím pro vždy a absolutně jednoduše vyřešil. Nejdříve jsem pochopitelně rozebral půlku auta abych přišel na jednoduchou věc:
na každém z obou zadních opěradel je páka, která po zmáčknutí směrem dolů pruží a směrem nahoru jde volně. Celý problém je v tom, že tato páka má na sobě malý šroubek (torx), kterým se musí nastavit její sklon. Pak celý mechanizmus funguje celkem snadno stlačením páky směrem dolů.
Enyoy