Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zadní sedačky u E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
risus525tds

#1 Příspěvek od risus525tds »

V nějakém se starších příspěvků jsem četl, že měl kdosi problém se sklápěním zadních sedaček. I já jsem tento problém měl a dnes jsem jej myslím pro vždy a absolutně jednoduše vyřešil. Nejdříve jsem pochopitelně rozebral půlku auta abych přišel na jednoduchou věc:

na každém z obou zadních opěradel je páka, která po zmáčknutí směrem dolů pruží a směrem nahoru jde volně. Celý problém je v tom, že tato páka má na sobě malý šroubek (torx), kterým se musí nastavit její sklon. Pak celý mechanizmus funguje celkem snadno stlačením páky směrem dolů.

Enyoy
scoo8y

#2 Příspěvek od scoo8y »

risus525tds píše:V nějakém se starších příspěvků jsem četl, že měl kdosi problém se sklápěním zadních sedaček. I já jsem tento problém měl a dnes jsem jej myslím pro vždy a absolutně jednoduše vyřešil. Nejdříve jsem pochopitelně rozebral půlku auta abych přišel na jednoduchou věc:

na každém z obou zadních opěradel je páka, která po zmáčknutí směrem dolů pruží a směrem nahoru jde volně. Celý problém je v tom, že tato páka má na sobě malý šroubek (torx), kterým se musí nastavit její sklon. Pak celý mechanizmus funguje celkem snadno stlačením páky směrem dolů.

Enyoy

problem byl, ale trosku jinej. ohledne ty paky musis hledat na foru:))) kdybys ale mel problem stejnej jako ja tak mrkni pro jistotu sem http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=36527
Odpovědět