Zdravim.Prosím Vás,nevíte někdo jestli vydává potvrzení pro zápis do velkého techničáku o používání kol,které nemám napsané ve velkém techničáku i značkový servis BMW,nebo musím jenom do Autecu.A popřípadě kolik to stojí.Vyrazili mě z evidenčky právě kvůli kolům.Děkuji za odpovědi.
Na evidencce me durazne upozornili taky na kola.Trochu jsem mel s nimi konflikt,ale presto jsem musel donest osvedceni a nechat si tam kola dopsat.
Osvedceni jsem mel z Autecku za asi 400.Zkousel jsem to u nas v Renocaru,ale tam me poslali do pryc.
Tak si na tu evidenčku zajeť na plecháčích.Za provozu když tě někdy potom budou stavět tak nemůže nikdo vědět co máš nebo nemáš doma ve velkém TP napsáno.
bmwfil píše:Na evidenčce NEMAJÍ nárok remcat na kola, od toho je STK Bych s nima hodil řeč
Na evidenčce kontrolují údaje zapsané v TP se skutečným stavem - takže i kola (pokud je tam nějakej prudič).
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Připadá mi to tak,že když tam přijede člověk v černom BMW tak je okažitě branej za hovado,který jezdí jen střelbu,tak ho prostě je potřeba sejmout.Totˇ má zkušenost.Ve skutečnosti v pětatřiceti jezdím jak děda,ale stejnak vám to nikdo věřit nebude.Takže jen do Autecu.
fafejta píše:Připadá mi to tak,že když tam přijede člověk v černom BMW tak je okažitě branej za hovado,který jezdí jen střelbu,tak ho prostě je potřeba sejmout.Totˇ má zkušenost.Ve skutečnosti v pětatřiceti jezdím jak děda,ale stejnak vám to nikdo věřit nebude.Takže jen do Autecu.
Asi na tom něco bude + špetka závisti a buzerující idiot je na světě
Měl jsem stejný problém...
Měl jsem na E34 kombi zimáky na plechách 195/65/15,což lze na zimních pouze u sedanu,na kombi jen 205/65/15....
Při přepisu velkej problém,chtěli nějaký potvrzení,já žádný neměl,ale prý že jim bude stačit manuál od auta,pokud je to v něm napsaný.. Tak jsem ho donesl,prý si ho ofotí a na jeho základě mi to do TP zapíšou.. A ZAPSALI MI TAM KULOVÝ. A na stk mi neřekli vůbec nic ani na liťáky který v TP taky psaný nejsou... PROSTĚ BUZERACE...
Tak to pak nevím jak to teda mám řešit.Slyšel jsem právě,že i pojištovna se z toho může vyzout,když něco provedete a má něco hradit z povinnýho ručení,protože tam nejsou kola dle velkýho techničáku.Je to buzerace hrozná,jak se nedá obálka tak se nic nevyřídí.
žádná obálka,
prostě si jeď do autecu pro potvrzení a na evidenci vozidel-technici,zažádej o přepis - toť vše
na evidenčce jsem byl taky upozorněn,protože vše kontrolují dle velkého TP - a já tam měl 255-45-17
Na evidenčce je asi banda blbců bo já tam jel s autem byly na něm litáky s jiným rozměrem kol než byl v TP tak mi říkal že to tam nemá být co to je? A já mu řek že nevím že sem to tak koupil a že tomu nerozumím. Tak to pak už držel pysk. No a paxem tam jel s motorkou která měla ve předu i v zadu jiný rozměr než psany v techničáku a taky problém. Já mu řek opět to stejné že tomu nerozumím a nezajímá mě to. A opět držel pysk. Vždy to byl ten stejny člověk asi buzna.
PS:je to z Vyškova
Jsou to buzny.Při evidenčce mi začal taky remcat že mám jiný rozměr kol a až jsem mu ukázal prstem v techničáku kolonku další záznamy kde to mám povolený tak konečně kretén zavřel hubu.
Já si to tam dopíšu sám na stroji a kdyby něco tak mi tam zapomněli dát razítko.Abych dával 2500 bez DPH za nějaký posr... papír od mistra Stehlíka kvůli kolům/16ˇˇ/ na autě za 50K to ochotný nejsem už jenom z principu,protože generální importér by to měl vystavit zadarmo.Bůchví kde ty prachy ve finále skončí.Myslím,že to je klasicky malá domu........
no ještě štěstí,že je předešlí majitel nechal zapsat.Takové nervy jen kvůli gumám,tak to bych nezvládl a asi bych vsteky po někom musel řvát.Následky už neberu v úvahu,vždyt jsem psal,já zapsaný je mám.