Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kola ve velkém techničáku u 525tds.
-
fafejta
Na evidenčce kontrolují údaje zapsané v TP se skutečným stavem - takže i kola (pokud je tam nějakej prudič).bmwfil píše:Na evidenčce NEMAJÍ nárok remcat na kola, od toho je STKBych s nima hodil řeč
![]()
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
fafejta
-
bmwfil
- Klubové ID: 687
Asi na tom něco bude + špetka závisti a buzerující idiot je na světěfafejta píše:Připadá mi to tak,že když tam přijede člověk v černom BMW tak je okažitě branej za hovado,který jezdí jen střelbu,tak ho prostě je potřeba sejmout.Totˇ má zkušenost.Ve skutečnosti v pětatřiceti jezdím jak děda,ale stejnak vám to nikdo věřit nebude.Takže jen do Autecu.
-
Doktor1
- Klubové ID: 78
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem stejný problém...
Měl jsem na E34 kombi zimáky na plechách 195/65/15,což lze na zimních pouze u sedanu,na kombi jen 205/65/15....
Při přepisu velkej problém,chtěli nějaký potvrzení,já žádný neměl,ale prý že jim bude stačit manuál od auta,pokud je to v něm napsaný.. Tak jsem ho donesl,prý si ho ofotí a na jeho základě mi to do TP zapíšou.. A ZAPSALI MI TAM KULOVÝ. A na stk mi neřekli vůbec nic ani na liťáky který v TP taky psaný nejsou... PROSTĚ BUZERACE...
Měl jsem na E34 kombi zimáky na plechách 195/65/15,což lze na zimních pouze u sedanu,na kombi jen 205/65/15....
Při přepisu velkej problém,chtěli nějaký potvrzení,já žádný neměl,ale prý že jim bude stačit manuál od auta,pokud je to v něm napsaný.. Tak jsem ho donesl,prý si ho ofotí a na jeho základě mi to do TP zapíšou.. A ZAPSALI MI TAM KULOVÝ. A na stk mi neřekli vůbec nic ani na liťáky který v TP taky psaný nejsou... PROSTĚ BUZERACE...
-
fafejta
-
dzonnek
- Kontaktovat uživatele:
Na evidenčce je asi banda blbců bo já tam jel s autem byly na něm litáky s jiným rozměrem kol než byl v TP tak mi říkal že to tam nemá být co to je? A já mu řek že nevím že sem to tak koupil a že tomu nerozumím. Tak to pak už držel pysk. No a paxem tam jel s motorkou která měla ve předu i v zadu jiný rozměr než psany v techničáku a taky problém. Já mu řek opět to stejné že tomu nerozumím a nezajímá mě to. A opět držel pysk. Vždy to byl ten stejny člověk asi buzna.
PS:je to z Vyškova
PS:je to z Vyškova
-
fafejta
Já si to tam dopíšu sám na stroji a kdyby něco tak mi tam zapomněli dát razítko.Abych dával 2500 bez DPH za nějaký posr... papír od mistra Stehlíka kvůli kolům/16ˇˇ/ na autě za 50K to ochotný nejsem už jenom z principu,protože generální importér by to měl vystavit zadarmo.Bůchví kde ty prachy ve finále skončí.Myslím,že to je klasicky malá domu........