Ahoj kluci ... potreboval bych vedet jak vypada na E34ce snizeni -60/-40 pokud nekdo ma fotky tak sem s nima a muzete napsat i spokojenost s urcitou znackou a vlastnosti atd... dekuji
osobně bych ti to moc nedoporučoval...já mám 30mm/15mm a už to je dost...podle mýho je nejlepší nechat podvozek v serii protože pak neodskakuje na dírách a neopotřebovává se tak rychle.joo že to sedí to jo ale to co mam na autě je max co bych snesl. bmw je kára a ne kostitřas - škoda komfortu jízdy, navíc na českejch silnicích sjistíš že budeš brzo škrtat podvozkem i tam kde ostatni v poho projedou
mam nějake snéžení ale nevím jaké.. ví to ten co mě prodal pružiny, tak třeba napíše co to je, když to tu zahlídne.., ale ten komfort je ještě hodně o kolech, musel jsem jit trochu dolů, protože ten fuk mezi kolem a blatníkem jsem nesnesl na 15tkach to nejde zas tak vidět, protože je tam balon guma, ale větších kolech děs!
No nevím,to už je možná docela dost...Já tam taky nějaký snížení mám,ale nevím o kolik.Přemýšlím o -40/-30 na pružinách,ale na komfortu už i to bude asi dost znát...Co to máš ty zač?Předpokládám že chceš celej podvozek,-60 na pružinách by bylo už asi extrémní
chalani vsetko sa da ja som kupil pruzini Enzo 50-30 ale ked si sadli tak to mam 60-40 a ktomu som kupil tlmice Bilstein sportove a so skratenou piestnicou co je pri takom znizeni dolezite aby tlmic pracoval ako ma a sedi to no neda sa to opisat ako treba zazit pozri si foto na http://www.overdrive.sk sekcia garaz
pittbul píše:chalani vsetko sa da ja som kupil pruzini Enzo 50-30 ale ked si sadli tak to mam 60-40 a ktomu som kupil tlmice Bilstein sportove a so skratenou piestnicou co je pri takom znizeni dolezite aby tlmic pracoval ako ma a sedi to no neda sa to opisat ako treba zazit pozri si foto na http://www.overdrive.sk sekcia garaz
to je ono ... tak tech -60/-40 bude asi idealni .. dik
a niz uz bych to urcite nechtel. Rekl bych ze to je u kazdyho vyrobce jiny. A urcite to clovek nemuze pocitat podle pruzin co sou na aute, protoze ty uz sou nejak sedly.
Jo a upozornuju, ze to nema spolecnyho nic s kolama co mam na aute, maj uplne stejne obvodovej prumer, jako origo rozmer.
a niz uz bych to urcite nechtel. Rekl bych ze to je u kazdyho vyrobce jiny. A urcite to clovek nemuze pocitat podle pruzin co sou na aute, protoze ty uz sou nejak sedly. Jo a upozornuju, ze to nema spolecnyho nic s kolama co mam na aute, maj uplne stejne obvodovej prumer, jako origo rozmer.
vypada stejne jako pitbulluv -60/-40 asi to ma vazne kazdy vyrobce trochu odlisne
Kup stavitelny podvozek a mas po problemu.S KW variante II mam super zkusenosti...samozejme je ale tvrdej i na nejmekci nastaveni.Ale auto se chova jako by melo 1300kg.
Na naše silnice tak 30/30. Záleží ale co máš za nárazníky-abys zbytečně nedřel apod... Kámoš měl na báwu 60/40 a auto mělo tendenci se víc přetáčet v zatáčkách. pak tam hodil 35/35 a prý v poho. Já osobně bych šel 30/30 - kvůli sportovnímu chování auta versus komfortu.
a niz uz bych to urcite nechtel. Rekl bych ze to je u kazdyho vyrobce jiny. A urcite to clovek nemuze pocitat podle pruzin co sou na aute, protoze ty uz sou nejak sedly. Jo a upozornuju, ze to nema spolecnyho nic s kolama co mam na aute, maj uplne stejne obvodovej prumer, jako origo rozmer.
vypada stejne jako pitbulluv -60/-40 asi to ma vazne kazdy vyrobce trochu odlisne
chalani nebrte moje znizenie 60/40 podla fugi medzi blatnikom a pneu lebo ja mam tahane blatniky na kazdu stranu okolo 4cm aj predok aj zadok a to dost skresluje mam tam podlozky pod hl.dyskami a o pretacani vlastne co to je ja to slovo nepoznam ak tak sa mi zacne cele auto hrnut bokom co citim davno predtim ako sa to stane a dost zalezi aj od rozlozenia hmotnosti auta a od krutenia karoserie,kto nevery ak sa stretneme velmy rad to dokazem a zvezem ta lebo ja si to neuvedomujem ale ked niekoho vezem vsetci bez vynimky mi hovorili ze neverili ze tou rychlostou sa da ta zakruta prejst a ja som ju pritom isiel asi na 85% s ohladom na ludi ktorych veziem lebo mam za nich zodpovednost ked som sam a nikto navokol idem na 110%.Ozaj zajtra to zmeram a napisem kolko to mam od zeme a potom sa uvidi ak sa vam chce tak to odmerajte aj vy a dame si dva body jeden bude spodny okraj blatnika tam kde sa dotyka naraznik a to iste vzadu lebo tieto vyski vie kazdy zmerat persne-plech je plech, naraznik sa natahuje a niekto ma original, niekto M a niekto laminatovy.
nedavno som menil tlmice+pruziny (-35mm) a chovanie auta sa hooodne zlepsilo,ale rozdiel bol asi aj preto ze som vysekane povodne tlmice.tych -35mm je v pohode na normalnych cestach,ale v meste su obcas poriadne rany od tych nasich ciest,a to mam zimne pneu 205/60 15
dufam ze sa nenahnevate, chcem sa spytat trosku mimo temy...
****Pittbull*****policajti ti nerobia problemy?
ja mam vo velkom technickom povolene iba 15´´ disky, chcem 17tky.. co s policajtmi?
****Rendis*****.. to cierne je nadherne, moj vzor tie kola su ronal LZ? et15, nemylim sa? tie mam vybrane od kupi mojho bmw.. a som velmi rad ze mozem vidiet ako vyzeraju na tom type auta a presvedcit sa ze su fakt super..
na teba tiez ta otazka s elektronmi.. nerobia ti problemy policajti? alebo ich mas povolene?
xtreme píše:dufam ze sa nenahnevate, chcem sa spytat trosku mimo temy...
****Pittbull*****policajti ti nerobia problemy?
ja mam vo velkom technickom povolene iba 15´´ disky, chcem 17tky.. co s policajtmi?
****Rendis*****.. to cierne je nadherne, moj vzor tie kola su ronal LZ? et15, nemylim sa? tie mam vybrane od kupi mojho bmw.. a som velmi rad ze mozem vidiet ako vyzeraju na tom type auta a presvedcit sa ze su fakt super..
na teba tiez ta otazka s elektronmi.. nerobia ti problemy policajti? alebo ich mas povolene?
vyzeraju podobne,, tvoje ma kamos 18´´ na octavii.. si ma potesil s tymi policajtmi.. najskor som to chcel zapisat do technicaku.. ale je to dost zlozite..
Kdyz koupis alcar (prodava dezenty) nebo ronall, tak to zadnej problem neni. Prodejce ti da certifikat, zajdes na STK a pak jen na policajty a oni ti to zapisou do technicaku.
co som pocul tak ze potrebujes ten certifikat od vyrobcu diskov, neviem ci je to ten isty ako ABE.. ze to je nieco ako rodny list auta, a taktiez nejake potvrdenie z bawarie..
ale aj tak ze ti to nemusia zapisat.. ze je to na policajtoch..
předem se omlovam že vytahuji stary tema ale jelikož se tu probiralo sniženi prosím o radu, potřebuju snižit předek 535 (vypada to že mam origo pružiny na 535 bez sniženi) z tudyma
na tudyma
DOTAZ - na střibrne kolik je to sniženo? o 30mm? 35mm? je to Mtech sniženi nebo ne abych věděl co hledat? vim že je střibrna je m5 ale jesli Mtech sniženi na 535 odpovida teto vyšce t.z. škvira mezi kolem a blatnikem je stejna cca jak zezhora tak i po stranach?
tohle sniženi vypada sice efektně ale po praze s tim jezdit je o předni naraznik či vanu
pokud někdo ma předni pružiny v neutahanym stavu na 535 s požadovanym sniženim tak pište