Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Snizene sportovni podvozky E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od illa-illa »

Ahoj kluci ... potreboval bych vedet jak vypada na E34ce snizeni -60/-40 pokud nekdo ma fotky tak sem s nima :D a muzete napsat i spokojenost s urcitou znackou a vlastnosti atd... dekuji :wink:
dm7

#2 Příspěvek od dm7 »

osobně bych ti to moc nedoporučoval...já mám 30mm/15mm a už to je dost...podle mýho je nejlepší nechat podvozek v serii protože pak neodskakuje na dírách a neopotřebovává se tak rychle.joo že to sedí to jo ale to co mam na autě je max co bych snesl. bmw je kára a ne kostitřas - škoda komfortu jízdy, navíc na českejch silnicích sjistíš že budeš brzo škrtat podvozkem i tam kde ostatni v poho projedou
magic
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od magic »

mam nějake snéžení ale nevím jaké.. ví to ten co mě prodal pružiny, tak třeba napíše co to je, když to tu zahlídne.., ale ten komfort je ještě hodně o kolech, musel jsem jit trochu dolů, protože ten fuk mezi kolem a blatníkem jsem nesnesl na 15tkach to nejde zas tak vidět, protože je tam balon guma, ale větších kolech děs!
Kail

#4 Příspěvek od Kail »

No nevím,to už je možná docela dost...Já tam taky nějaký snížení mám,ale nevím o kolik.Přemýšlím o -40/-30 na pružinách,ale na komfortu už i to bude asi dost znát...Co to máš ty zač?Předpokládám že chceš celej podvozek,-60 na pružinách by bylo už asi extrémní :?:
Rendis

#5 Příspěvek od Rendis »

Já mám pružiny Weitec -30/-30 na foto mám na http://www.rendiscrew.cz
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
pittbul
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od pittbul »

chalani vsetko sa da ja som kupil pruzini Enzo 50-30 ale ked si sadli tak to mam 60-40 a ktomu som kupil tlmice Bilstein sportove a so skratenou piestnicou co je pri takom znizeni dolezite aby tlmic pracoval ako ma a sedi to no neda sa to opisat ako treba zazit pozri si foto na http://www.overdrive.sk sekcia garaz
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od illa-illa »

pittbul píše:chalani vsetko sa da ja som kupil pruzini Enzo 50-30 ale ked si sadli tak to mam 60-40 a ktomu som kupil tlmice Bilstein sportove a so skratenou piestnicou co je pri takom znizeni dolezite aby tlmic pracoval ako ma a sedi to no neda sa to opisat ako treba zazit pozri si foto na http://www.overdrive.sk sekcia garaz

to je ono ... :D tak tech -60/-40 bude asi idealni .. dik :wink:
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Bohhy »

Ja mam komplet podvozek KW varianta 1 40/40

http://www.showyourcar.cz/auto-25.html

a niz uz bych to urcite nechtel. Rekl bych ze to je u kazdyho vyrobce jiny. A urcite to clovek nemuze pocitat podle pruzin co sou na aute, protoze ty uz sou nejak sedly.
Jo a upozornuju, ze to nema spolecnyho nic s kolama co mam na aute, maj uplne stejne obvodovej prumer, jako origo rozmer.
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od illa-illa »

Bohhy píše:Ja mam komplet podvozek KW varianta 1 40/40

a niz uz bych to urcite nechtel. Rekl bych ze to je u kazdyho vyrobce jiny. A urcite to clovek nemuze pocitat podle pruzin co sou na aute, protoze ty uz sou nejak sedly.
Jo a upozornuju, ze to nema spolecnyho nic s kolama co mam na aute, maj uplne stejne obvodovej prumer, jako origo rozmer.

vypada stejne jako pitbulluv -60/-40 asi to ma vazne kazdy vyrobce trochu odlisne :wink:
psena
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od psena »

Kup stavitelny podvozek a mas po problemu.S KW variante II mam super zkusenosti...samozejme je ale tvrdej i na nejmekci nastaveni.Ale auto se chova jako by melo 1300kg.
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od BMWPower »

Na naše silnice tak 30/30. Záleží ale co máš za nárazníky-abys zbytečně nedřel apod... Kámoš měl na báwu 60/40 a auto mělo tendenci se víc přetáčet v zatáčkách. pak tam hodil 35/35 a prý v poho. Já osobně bych šel 30/30 - kvůli sportovnímu chování auta versus komfortu.
pittbul
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od pittbul »

illa-illa píše:
Bohhy píše:Ja mam komplet podvozek KW varianta 1 40/40

vypada stejne jako pitbulluv -60/-40 asi to ma vazne kazdy vyrobce trochu odlisne :wink:
chalani nebrte moje znizenie 60/40 podla fugi medzi blatnikom a pneu lebo ja mam tahane blatniky na kazdu stranu okolo 4cm aj predok aj zadok a to dost skresluje mam tam podlozky pod hl.dyskami a o pretacani vlastne co to je ja to slovo nepoznam ak tak sa mi zacne cele auto hrnut bokom co citim davno predtim ako sa to stane a dost zalezi aj od rozlozenia hmotnosti auta a od krutenia karoserie,kto nevery ak sa stretneme velmy rad to dokazem a zvezem ta lebo ja si to neuvedomujem ale ked niekoho vezem vsetci bez vynimky mi hovorili ze neverili ze tou rychlostou sa da ta zakruta prejst a ja som ju pritom isiel asi na 85% s ohladom na ludi ktorych veziem lebo mam za nich zodpovednost ked som sam a nikto navokol idem na 110%.Ozaj zajtra to zmeram a napisem kolko to mam od zeme a potom sa uvidi ak sa vam chce tak to odmerajte aj vy a dame si dva body jeden bude spodny okraj blatnika tam kde sa dotyka naraznik a to iste vzadu lebo tieto vyski vie kazdy zmerat persne-plech je plech, naraznik sa natahuje a niekto ma original, niekto M a niekto laminatovy.
speedfred

#13 Příspěvek od speedfred »

nedavno som menil tlmice+pruziny (-35mm) a chovanie auta sa hooodne zlepsilo,ale rozdiel bol asi aj preto ze som vysekane povodne tlmice.tych -35mm je v pohode na normalnych cestach,ale v meste su obcas poriadne rany od tych nasich ciest,a to mam zimne pneu 205/60 15
xtreme

#14 Příspěvek od xtreme »

dufam ze sa nenahnevate, chcem sa spytat trosku mimo temy...

****Pittbull*****policajti ti nerobia problemy?

ja mam vo velkom technickom povolene iba 15´´ disky, chcem 17tky.. co s policajtmi?

****Rendis*****.. to cierne je nadherne, moj vzor :oops: :lol: tie kola su ronal LZ? et15, nemylim sa? tie mam vybrane od kupi mojho bmw.. a som velmi rad ze mozem vidiet ako vyzeraju na tom type auta a presvedcit sa ze su fakt super..

na teba tiez ta otazka s elektronmi.. nerobia ti problemy policajti? alebo ich mas povolene?
Rendis

#15 Příspěvek od Rendis »

xtreme píše:dufam ze sa nenahnevate, chcem sa spytat trosku mimo temy...

****Pittbull*****policajti ti nerobia problemy?

ja mam vo velkom technickom povolene iba 15´´ disky, chcem 17tky.. co s policajtmi?

****Rendis*****.. to cierne je nadherne, moj vzor :oops: :lol: tie kola su ronal LZ? et15, nemylim sa? tie mam vybrane od kupi mojho bmw.. a som velmi rad ze mozem vidiet ako vyzeraju na tom type auta a presvedcit sa ze su fakt super..

na teba tiez ta otazka s elektronmi.. nerobia ti problemy policajti? alebo ich mas povolene?

Ne jsou to DEZENT S http://www.mako-carstyling.cz/index2.ph ... ztec=5/120
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Rendis

#16 Příspěvek od Rendis »

Ale já je mám ručně leštěné.Policajti zatím v pohodě.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
xtreme

#17 Příspěvek od xtreme »

[quote="Rendis"]Ale já je mám ručně leštěné.Policajti zatím v pohodě.[/quote]

jj, sory.. no jasne.. ja myslel tyhle:
http://www.autozivnas.cz/tuning/alu-kola/ronal/04.jpg

vyzeraju podobne,, tvoje ma kamos 18´´ na octavii.. si ma potesil s tymi policajtmi.. najskor som to chcel zapisat do technicaku.. ale je to dost zlozite.. :roll:
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Bohhy »

Kdyz koupis alcar (prodava dezenty) nebo ronall, tak to zadnej problem neni. Prodejce ti da certifikat, zajdes na STK a pak jen na policajty a oni ti to zapisou do technicaku.
xtreme

#19 Příspěvek od xtreme »

co som pocul tak ze potrebujes ten certifikat od vyrobcu diskov, neviem ci je to ten isty ako ABE.. ze to je nieco ako rodny list auta, a taktiez nejake potvrdenie z bawarie..

ale aj tak ze ti to nemusia zapisat.. ze je to na policajtoch..
ARMAN

#20 Příspěvek od ARMAN »

předem se omlovam že vytahuji stary tema ale jelikož se tu probiralo sniženi prosím o radu, potřebuju snižit předek 535 (vypada to že mam origo pružiny na 535 bez sniženi) z tudyma
Obrázek

na tudyma
Obrázek

DOTAZ - na střibrne kolik je to sniženo? o 30mm? 35mm? je to Mtech sniženi nebo ne abych věděl co hledat? vim že je střibrna je m5 ale jesli Mtech sniženi na 535 odpovida teto vyšce t.z. škvira mezi kolem a blatnikem je stejna cca jak zezhora tak i po stranach?

tohle sniženi vypada sice efektně ale po praze s tim jezdit je o předni naraznik či vanu :)
Obrázek

pokud někdo ma předni pružiny v neutahanym stavu na 535 s požadovanym sniženim tak pište
Odpovědět