Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
mozno smazat
čus mam problem. Zadní sedacky sli driv normalne sklopit. vcera se mi ulomila v ruce jedna packa pod sedadlem diky ktere se sedadlo odklopi. udelal jsem novou ale i presto ze sesadlo slo sklopit tak uz ted nejde, cvaka v tom jak ma ale nic, zna pls nekdo nejakej figl jak vyndat sedacky i kdyz jsou zaklapnuty? zni to asi blbe ten dotaz ale ted uz me fakt nic nenapada zejtra kvuli tomu budu muset rozebrat pulku auta
no tak to je svizel.. ujistil ses, ze paka dostatecne otoci tim vystupkem? Ja mam totiz u jedne paky uvolneny ten sroubek na nastaveni a taky v ni cvakne a musim bud jeste pomoct prstem primo u jejiho upevneni nebo nekdy trosku zalomcovat za operku hlavy, ale nic extremniho. Jinak ale jak se odjistuji sedadla pri skopeni asi vis, vid?
Martinéz píše:no tak to je svizel.. ujistil ses, ze paka dostatecne otoci tim vystupkem? Ja mam totiz u jedne paky uvolneny ten sroubek na nastaveni a taky v ni cvakne a musim bud jeste pomoct prstem primo u jejiho upevneni nebo nekdy trosku zalomcovat za operku hlavy, ale nic extremniho. Jinak ale jak se odjistuji sedadla pri skopeni asi vis, vid?
jj o sroubku vim to byl prvni problem kdyz jsem to koupil ale nastavil jsem to tak ze to fungovalo f pohode, a tedka me to vypeklo a kdyz jsem to zkousel ulomila se svine, takze jsem dneska udelal novou jenom takovej malej kousek co jde do sedadla a co drzi tu velkou paku. s operadlm jsem lomcoval jak svina a nic, z kufru jsem zkusil vysroubovat prave to ucko za ktery sedadlo drzi ale to taky nechce ven. jak se vyndavaj sedadla uplne to vim.. ale v tomhle pripade k nicemu, uz sem zkousel.. proste to drzi za zadni plato
no jasne ze vim ze maji jit sklopit obe casti
, taky mam sklapecky (taky co jsem se natrapil, nez jsem do toho sehnal kozenej interier), ale proste ted mas jen castecny sklapecky.. no verim, ze jsi sikovnej a budu drzet palce, abys musel rozebrat co nejmin.. mne by se do toho teda vubec nechtelo kdyz vim jako to tam je 

Martinéz píše:no jasne ze vim ze maji jit sklopit obe casti, taky mam sklapecky (taky co jsem se natrapil, nez jsem do toho sehnal kozenej interier), ale proste ted mas jen castecny sklapecky.. no verim, ze jsi sikovnej a budu drzet palce, abys musel rozebrat co nejmin.. mne by se do toho teda vubec nechtelo kdyz vim jako to tam je
jasny chapu:D
ja f to doufam taky ale bojim se ze to dopadne blbe a nevim kde zacit s rozebranim:)) no uvidime dneska se na to vrhnu a uvidime jak to dopadne:D